terug naar de klantenservice

Tweedehands Mac bij iUsed Stores

Tweedehands Mac bij iUsed StoresiUsed Stores is één van de grootste organisaties binnen Nederland en België die via haar verschillende webshops refurbished computers levert van bekende A-merken, zoals Apple, Dell, HP en Lenovo.

Ruim 25 jaar ervaring

iUsed is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit was één van de eerste organisaties in Nederland en België die gebruikte Apple-hardware opkocht en weer verkocht. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie.

Eigen technische specialisten

Op onze supportafdeling zijn zowel gecertificeerde Apple- als Microsoft-specialisten werkzaam. Deze technische specialisten hebben ruime ervaring in specifieke Apple- en Microsoft-omgevingen, maar ook in gecombineerde omgevingen.

ISO gecertificeerd

iUsed Store is voor de tweede maal ISO gecertificeerd. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van constante kwaliteit en bestaat er geen onduidelijkheid over de producten en diensten die wij leveren.

Webshop Keurmerk

iUsed Store heeft het Webshop Keurmerk waarvoor wij aan verschillende eisen voldoen. Hierdoor weet je bijvoorbeeld zeker dat je veilig kunt betalen en je privacy gewaarborgd is.

Uitstekende beoordeling op Trustpilot

Via Trustpilot kunnen onze klanten de webshops en producten beoordelen, waardoor we iUsed Store kunnen blijven verbeteren. Bovendien kun je een beter geïnformeerde beslissing maken door de ervaringen van andere klanten te lezen. Inmiddels hebben duizenden klanten een review geschreven en iUsed Store als ‘Uitstekend’ beoordeeld.


Tweedehands (Refurbished) Apple Computers

Bent je op zoek naar een goedkope iPad, iPhone, Macbook, Mac Mini of Mac Pro? Via de webshop iUsed.nl levert iUsed Store refurbished Macs met vele voordelen.

Direct leverbaar

iUsed heeft ervoor gekozen alleen producten op haar webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn voor verkoop en levering. Alle gebruikte Macs zijn volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door een eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 20:00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag worden verzonden. Wanneer het product dat je zoekt niet beschikbaar is, kun je je e-mailadres invullen op de pagina van die specifieke categorie om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe voorraad.

Grote voorraad

Op zoek naar grote aantallen gelijke modellen Macs? Voor iUsed is dat geen probleem. Wij hebben verschillende educatieve en zakelijke relaties waar wij jaarlijks grote aantallen gebruikte Apple computers leveren. Ook grotere aantallen zijn per direct beschikbaar.

Standaard 2 jaar garantie

Alle tweedehands Apple computers worden standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed de mogelijkheid biedt om te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar, waardoor je extra voordelig een refurbished Mac aan kunt schaffen.

30 dagen 'niet goed, geld terug'

Bij iUsed ontvang je op alle gebruikte Macs 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Mocht het geleverde product toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 15 dagen aanmelden om het te retourneren. Vervolgens heb je 15 dagen om het product kosteloos te retourneren. Je krijgt vanzelfsprekend je geld teruggestort. Voorwaarde voor het retourneren is dat het product in dezelfde staat door ons ontvangen wordt als dat het aan je geleverd was.

tweedehands macs


Refurbished Windows Laptops

Zoek je een gebruikte Windows computer met dezelfde voordelen? Neem dan een kijkje op IT-Refurbished.com voor refurbished laptops.


Refurbished computers voor onderwijs

Speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs heeft iUsed Store de webshop IT-Refurbished.com
Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@it-refurbished.com of bel 030-248 40 06.