Veiligheid en privacy bij je bezoek aan iUsed.nl

Veiligheid en Privacyverklaring

iUsed.nl, onderdeel van de NEG-Group, respecteert de privacy van haar bezoekers en zal niet actief persoonsgegevens van bezoekers verzamelen. Indien op enig moment op de website wordt gevraagd naar gegevens van de bezoeker in verband met de aanvraag van informatie, het doen van een bestelling of iets vergelijkbaars, dan zullen de door de bezoeker verstrekte gegevens slechts worden gebruikt voor het daarvoor bestemde doel, namelijk de afhandeling van het desbetreffende verzoek. Deze persoonsgegevens zullen niet worden verzameld en/of bewaard, tenzij daarvoor uitdrukkelijk toestemming door de bezoeker is gegeven. iUsed zal de met toestemming verzamelde persoonsgegevens en e-mail adressen nooit aan derden verkopen of kenbaar maken, bijvoorbeeld in het kader van direct-mail activiteiten.

Wij beschermen je privacy op de volgende manieren:

  • Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden;
  • Je gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database;
  • Je transactiegegevens worden versleuteld (SSL) over internet verstuurd;
  • Wij gebruiken je e-mailadres alleen om je bestelling op een juiste manier te kunnen verwerken, zoals orderregistratie, verzending en beoordeling;
  • Wij sturen je alleen aanbiedingen en/of nieuwsbrieven na je uitdrukkelijke toestemming.

Als je een bestelling plaatst bij iUsed.nl, worden de volgende gegevens van je gevraagd:

  • Naam en adres: deze gegevens gebruiken we om de bezorging van je product correct af te handelen;
  • E-mailadres en telefoonnummer: zodat we je op de hoogte kunnen houden van je bestelling;
  • Betalingsinformatie (zoals je creditcard- of bankrekeningnummer): dit gebruiken we om je bestelling af te ronden. De gegevens worden versleuteld verstuurd en niet opgeslagen.

Verwijderen van gegevens

Wens jij je gegevens te verwijderen? Neem dan contact met ons op. Het is echter niet mogelijk om aanpassingen in reeds aangemaakte facturen te doen.

Beveiligde internetverbinding bij betalingen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en de webshop beveiligd. Jouw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd met behulp van SSL. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het 'slotje' in de statusbalk van je browser.

Cookies

Net als alle webshops houden we door middel van cookies bij welke pagina's worden bezocht. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan de wensen van onze bezoekers. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen. Verkregen informatie wordt nooit aan derden verkocht of kenbaar gemaakt.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden en bekijken.