terug naar de klantenservice

Verzending en levering

iUsed.nl toont alleen producten die per direct beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die tijdens werkdagen voor 22:00 uur (op vrijdag voor 15:00 uur) zijn afgerond, dezelfde dag worden verzonden.

Voor het leveren van het door jou bestelde product heeft iUsed.nl een groot aantal mogelijkheden. In het winkelmandje kun je zien welke leveropties je die dag kunt kiezen. De verschillende opties hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet:

LeveroptiesWanneer vindt levering plaatsKosten
1. Gratis bezorging bij je thuis of op werk Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, vanaf de volgende dag bezorgd Gratis
2. Op afspraak bezorgen bij je thuis of op werk Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag bezorgd in het door jou gekozen tijdvak:
Dinsdag t/m vrijdag - ochtend voor 12:00 uur € 14,99
Dinsdag t/m vrijdag - overdag voor 17:00 uur € 9,99
Dinsdag t/m vrijdag - avond 18:00 - 21:30 uur € 9,99
3. Afhalen bij een door jou gekozen PostNL-afhaalpunt Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende dag 15:00 uur op te halen Gratis
4. Afhalen bij iUsed Store in Nieuwegein (NL) Op werkdagen voor 12:00 besteld, twee uur na bestelling op te halen Gratis

1. Gratis bezorging

Bij iUsed.nl kun je altijd kiezen voor gratis bezorging bij je thuis of op je werk. Hierbij geldt dat wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur hebt besteld, je bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Hierdoor kun je de bestelling al de volgende dag in ontvangst nemen, behalve op zondag en maandag. Je kunt er echter ook voor kiezen om de gratis bezorging op een andere dag geleverd te krijgen.

Bestel voor 15:00 uur op Eerste bezorging mogelijk op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Mocht je onverhoopt de bezorger hebben gemist en daardoor je bestelling niet hebben ontvangen, geen probleem! De bezorger komt de volgende dag nog eens langs en doet in totaal drie afleverpogingen.

2. Op afspraak bezorgen

Geen zin om de hele dag te wachten op de pakketbezorger? Laat dan je bestelling op afspraak bezorgen. Je kunt voor een meerprijs ervoor kiezen om je bestelling op een bepaalde dag in een gekozen tijdvak te laten bezorgen. Zodra je bij het bestellen voor deze optie kiest, kun je vervolgens de gewenste dag en het gewenste tijdvak selecteren.

Afspraakopties Prijs
Maandag t/m zaterdag - ochtend voor 12:00 uur € 14,99
Maandag t/m zaterdag - overdag voor 17:00 uur € 9,99
Maandag t/m vrijdag - avond 18:00 – 21:30 uur € 9,99

3. Afhalen bij een PostNL-afhaalpunt

Haal je je bestelling liever zelf op, maar is de iUsed Store in Nieuwegein te ver weg? Dan bezorgen wij je bestelling graag gratis bij een door jou gekozen PostNL-afhaalpunt. Zodra je bij je bestelling voor deze optie kiest, kun je uit een lijst het gewenste afhaalpunt kiezen. Doordat er meer dan 2600 PostNL-afhaalpunten zijn met ruime openingstijden, is er altijd een geschikt afhaalpunt bij jou in de buurt. Hierdoor kun je zelf bepalen waar en wanneer je het pakket in ontvangst neemt en hoeft je niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten.

Bestel voor 15:00 uur op Afhalen bij PostNL-afhaalpunt vanaf
Maandag Dinsdag 15:00 uur
Dinsdag Woensdag 15:00 uur
Woensdag Donderdag 15:00 uur
Donderdag Vrijdag 15:00 uur
Vrijdag Zaterdag 15:00 uur
Zaterdag Dinsdag 15:00 uur
Zondag Dinsdag 15:00 uur

4. Afhalen bij iUsed Store in Nieuwegein

Kun je niet wachten tot morgen of wil je liever je bestelling voor aankoop bekijken? Dan kun je je bestelling natuurlijk ook ophalen bij onze vestiging in Nieuwegein. Indien je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, dan kun je ervoor kiezen om je bestelling dezelfde middag nog op te halen. Binnen 2 uur na bestelling ligt je refurbished Mac voor je klaar. Let op! iUsed is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Bestel je op een werkdag na 12:00 uur, maar zou je alsnog graag je bestelling dezelfde dag ophalen? Neem dan contact op met iUsed via de chat, email of telefoon.

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om langs te komen voor het afhalen of omruilen van iPhones. Om het verzendproces voor u te versnellen, maken wij tegenwoordig gebruik van een extern magazijn. Daardoor hebben wij geen toestellen meer op onze afhaallocatie. Bij omruiling of retour van een iPhone kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van ons antwoordnummer, die u per mail ontvangt na het melden. Op deze manier werkt het snel en kunt u kosteloos uw pakket naar ons opsturen.

Waddeneilanden

Op de Waddeneilanden is bezorging op zaterdag helaas niet mogelijk.

Rembours

Bij iUsed.nl is het mogelijk om te kiezen voor betaling onder rembours. Indien je voor deze optie kiest, dien je het totaalbedrag van je bestelling contant en gepast aan de bezorger te betalen bij aflevering. Bij deze wijze van betaling kun je ook kiezen voor de verschillende leveropties: gratis bezorging bij je thuis of op werk, op afspraak bezorgen bij je thuis of op werk en afhalen bij een door jou gekozen PostNL-afhaalpunt.

Bestellen per rembours is slechts mogelijk tot een bedrag van € 100,00 incl. btw. De bijkomende rembourskosten zijn € 29,99 per levering incl. btw. Dit bedrag komt bovenop de eventuele verzendkosten en wordt automatisch berekend in het totaalbedrag.


Filters toepassen Filters toepassen