terug naar de klantenservice

iMac 21,5 inch refurbished

De iMac is Apple's iconische alles-in-één computer. Hij is gemaakt van aluminium en prachtig om te zien. Deze iMac heeft een full-HD scherm van 21,5 inch met 1920x1080 pixels. Deze desktop is een echte alleskunner en daarom geschikt voor de meeste gebruikers.

De iMac 21,5 inch is geleverd met Intel Core2duo, Core-i3, Core-i5 of Core-i7 processor met 2 of 4 rekenkernen. iUsed biedt de mogelijkheid om het standaard geleverde werkgeheugen, afhankelijk van het model, uit te breiden tot 16GB of zelfs 32GB. Met een uitgebreid werkgeheugen is de iMac 21,5 inch zelfs geschikt voor professionele foto- en videobewerking.

De iMac 21,5 inch is verkrijgbaar in twee types, het model tot eind 2012 heeft een alles-in-één behuizing met DVD-speler. Modellen vanaf eind 2012 hebben vanwege hun slanke behuizing geen DVD-speler meer.

De door iUsed.nl aangeboden 21,5 inch iMacs worden standaard geleverd met een draadloos Apple toetsenbord, draadloze Apple Magic Mouse en een netsnoer.

iMac 21,5 inch Refurbished

iMac 21,5 inch bij iUsed.nl

De bij iUsed.nl aangeschafte 21,5 inch iMacs zijn altijd:

  • Standaard met 24 maanden garantie;
  • Volledig getest;
  • Grondig gereinigd en geinspecteerd;
  • Voorzien van een schone macOS installatie;
  • Gecontroleerd voordat het product wordt toegevoegd aan onze webshop.

Je koopt dus een volledig functionerende iMac met een aanzienlijke korting.

Bekijk ons actuele aanbod in scherp geprijsde 21,5 inch iMacs.

Mocht het gewenste model er niet tussen staan, vul dan je e-mailadres in om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe voorraden. Je kunt je aanmelden door op de categoriepagina op de knop te klikken.

Bekijk ook eens onze productvideo

Refurbished iMac 21,5 inch

De aanschaf van een nieuwe Apple iMac is vaak een grote investering. Echter er is een goed alternatief: een refurbished iMac! Een refurbished iMac 21,5 inch is een stuk voordeliger en daardoor een prima alternatief voor een nieuwe Apple iMac. Het voordeel bij een refurbished Apple iMac kan zelfs oplopen tot honderden euro’s ten opzichte van een nieuw model. Vaak is het verschil zowel cosmetisch als aan technische specificaties minimaal.

De voor- en nadelen van een refurbished iMac 21,5 inch

Zoals bij de aanschaf van elk tweedehands product zitten er ook bij de aankoop van een refurbished iMac zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn soms dat er kleine beschadigingen zichtbaar zijn, geen originele complete verpakking aanwezig is en dat het aanbod beperkter is. Echter, indien je de refurbished iMac 21,5 inch koopt bij iUsed.nl wegen de voordelen vaak zwaarder.

Alle refurbished 21,5 inch iMacs worden bij iUsed.nl standaard geleverd met een schone installatie van het macOS besturingssysteem én 24 maanden garantie. Uniek bij iUsed.nl is dat je ook kunt kiezen voor 12 maanden garantie in plaats van de 24 maanden garantie tegen een korting op de aankoopprijs.