terug naar de klantenservice

Refurbished iMac 27 inch

Ben je op zoek naar een echte krachtpatser met een mooi uiterlijk? Dan is de refurbished iMac 27 inch de beste keuze! Met een hoge resolutie van 2560x1440 pixels zie je alle details nog mooier en scherper. Mede door de sterke grafische kaart die hierin zit is dit model voor de grafische vormgever of enthousiaste vlogger een uitstekende keuze.

Dankzij het IPS paneel is vanuit alle hoeken het beeld even helder en kleurgetrouw, wat zorgt voor ultiem kijkgenot. De iMac 27 inch kan voorzien zijn van een Intel Core2duo, Core-i5 of Core-i7 processor met 2 of 4 rekenkernen. iUsed.nl biedt de mogelijkheid om het standaard geleverde werkgeheugen, afhankelijk van het model, uit te breiden tot 16GB of zelfs 32GB.

refurbished iMac 27 inch

Modellen 27 inch iMac

De iMac 27 inch is verkrijgbaar in twee types, het model tot eind 2012 heeft een alles-in-één behuizing met DVD-speler. De iMac-slim modellen vanaf eind 2012 hebben vanwege hun slanke behuizing geen DVD-speler meer. Apple heeft ook de iMac Pro serie geproduceerd met een xeon processor voor het ultime zware werk.

De bij iUsed.nl aangeschafte 27 inch iMacs worden standaard geleverd met een draadloos Apple toetsenbord, draadloze Apple Magic Mouse en een netsnoer.

De bij iUsed.nl aangeschafte refurbished iMac 27 inch zijn altijd:

  • Standaard met 24 maanden garantie;
  • Volledig getest;
  • Grondig gereinigd en geïnspecteerd;
  • Voorzien van een schone macOS installatie;
  • Gecontroleerd voordat het product wordt toegevoegd aan onze webshop.

Je koopt dus een volledig functionerende iMac met een aanzienlijke korting.

Bekijk ons actuele aanbod in scherp geprijsde 27 inch iMacs.

Mocht het gewenste model er niet tussen staan, vul dan je e-mailadres in om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuwe voorraden. Je kunt je aanmelden door op de categoriepagina op de knop te klikken.

Bekijk ook eens onze productvideo over de iMac 27"

Refurbished iMac 27 inch

De aanschaf van een nieuwe Apple iMac is vaak een grote investering. Echter, er is een goed alternatief: een refurbished iMac! Een refurbished iMac 27 inch is een stuk voordeliger en daardoor een prima alternatief voor een nieuwe Apple iMac. Het voordeel bij een refurbished Apple iMac kan zelfs oplopen tot honderden euro’s ten opzichte van een nieuw model. Vaak is het verschil zowel cosmetisch als aan technische specificaties minimaal.

De voor- en nadelen van een refurbished iMac 27 inch

Zoals bij de aanschaf van elk tweedehands product zitten er ook bij de aankoop van een refurbished iMac zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn soms dat er kleine beschadigingen zichtbaar zijn, geen originele complete verpakking aanwezig is en dat het aanbod beperkter is. Echter, indien je de refurbished iMac 27 inch koopt bij iUsed.nl wegen de voordelen vaak zwaarder.

Alle refurbished iMacs 27 inch worden bij iUsed.nl standaard geleverd met een schone installatie van het macOS besturingssysteem én 24 maanden garantie. Uniek bij iUsed.nl is dat je ook kunt kiezen voor 12 maanden garantie in plaats van de 24 maanden garantie tegen een korting op de aankoopprijs.