terug naar de klantenservice

Service en reparatie

Defecte Mac?

Is je Mac buiten je schuld om defect en heb je nog recht op garantie? Meld je reparatie dan gemakkelijk en snel online aan. Bepaal zelf de servicepartner bij jou in de buurt, waardoor je reparatie snel kan worden uitgevoerd. Indien het defect onder de garantie valt, is de reparatie geheel kosteloos. Houd er rekening mee dat de reparatie maximaal 15 werkdagen duurt.

Werkwijze

Contact iUsed Store
Neem contact op met iUsed Store via klantenservice@iused.nl of 030-248 40 06. In sommige gevallen kan het probleem op afstand worden opgelost. Mocht dit niet het geval zijn en het defect binnen de garantie vallen, dan word je doorverwezen naar het online portal om je reparatie online aan te melden. Voor iPads en iPhones geldt dat je verdere instructies krijgt van onze klantenservice. Daarom vragen wij je vriendelijk niet naar een servicepartner te gaan, maar contact met ons op te nemen. Meld je onterecht een apparaat voor reparatie aan, buiten garantie, dan zullen de onderzoekskosten aan je worden doorberekend. Apparaten met waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade vallen niet onder garantie.

Reparatie online aanmelden
Meld je reparatie aan via het online portal: Reparatie aanmelden

  • Vul je mailadres in
  • Geef eventueel aan over welk onderwerp het gaat
  • Vul de orderreferentie in, deze bestaat uit cijfers te vinden in de bevestigingsmail
  • Is het serienummer bekend? Geef ter controle eventueel het serienummer in
  • Geef een beschrijving van de uitdaging waar we je mee kunnen helpen
  • Je kunt eventueel ter verduidelijking ook nog een bijlage toevoegen
  • Controleer of alle gegevens juist zijn ingevuld en druk op 'Verzenden'
  • Je krijgt tenslotte een bevestiging per mail van het indienen van de serviceaanvraag

Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie op de aanvraag. Wij maken voor jou de keuze of de reparatie kan worden uitgevoerd door een servicepartner. Je zult een mail ontvangen met daarin de verdere stappen die je kunt ondernemen voor de reparatie.

Afspraak maken servicepartner
Neem contact op met de servicepartner waar de aanvraag is ingediend, om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Het telefoonnummer kun je terugvinden in de bevestigingsmail. Houd vooraf rekening met een reparatieduur van maximaal 15 werkdagen, volledig afhankelijk van de planning van onze servicepartner en van de onderdelen die eventueel besteld moeten worden.

Mac wegbrengen naar servicepartner
Ga op het afgesproken moment langs bij onze servicepartner om de defecte Mac af te geven en de reparatie uit te laten voeren. De reparatieduur is afhankelijk van het defect. Een indicatie hiervan zal door de servicepartner worden verstrekt. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen data. Dit betekent dat je een back-up van je data dient te maken, voordat je de Mac bij de servicepartner brengt.

Mac ophalen bij servicepartner
Zodra de reparatie is afgerond, zal onze servicepartner je hiervan op de hoogte brengen. Je kunt vervolgens de reparatie ophalen bij hen.

Afgeronde reparatie bevestigen
Zodra je de gerepareerde Mac in ontvangst hebt genomen, ontvang je een e-mail waarin je een goede afhandeling van je reparatie kunt bevestigen. Bij bevestiging hiervan wordt de serviceaanvraag afgesloten. Bij eventuele ontevredenheid vragen wij je contact op te nemen met de servicepartner. Indien je niet op de e-mail reageert binnen 5 dagen, dan gaan wij ervan uit dat de serviceaanvraag naar tevredenheid is afgehandeld.

iUsed servicepartners in Nederland en België

iUsed servicepartner in Nederland en België