terug naar de klantenservice

Service en reparatie

Defecte Mac?

Is je Mac buiten je schuld om defect en heb je nog recht op garantie? Meld je reparatie dan gemakkelijk en snel online aan. Bepaal zelf de servicepartner bij jou in de buurt, waardoor je reparatie snel kan worden uitgevoerd. Indien het defect onder de garantie valt, is de reparatie geheel kosteloos.

Werkwijze

Contact iUsed Store
Neem contact op met iUsed Store via klantenservice@iused.nl of 030-248 40 06. In sommige gevallen kan het probleem op afstand worden opgelost. Mocht dit niet het geval zijn en het defect binnen de garantie vallen, dan word je doorverwezen naar het online portal om je reparatie online aan te melden. Voor iPads en iPhones geldt dat u verdere instructies krijgt van onze klantenservice. Daarom vragen wij u vriendelijk niet naar een servicepartner te gaan, maar contact met ons op te nemen. 

Reparatie online aanmelden
Meld je reparatie aan via het online portal: Reparatie aanmelden

  • Vul bij 'Nieuwe service aanvraag' je debiteurnummer en het serienummer van het defecte product in. Beide nummers kun je vinden op je factuur. Klik vervolgens op 'Verder gaan'
  • Controleer of het juiste product is weergegeven en klik op 'Verder'
  • Selecteer in de lijst de servicelocatie van jouw voorkeur en klik op 'Selecteer' in de kaart onderaan de pagina
  • Vul je telefoonnummer en e-mailadres in en geef een beschrijving van het probleem. Klik vervolgens op ‘Verder’
  • Controleer alle gegevens van de serviceaanvraag en klik op 'Indienen'
  • Je krijgt tenslotte een bevestiging te zien van het indienen van je serviceaanvraag, deze bevestiging krijg je tevens per e-mail

Afspraak maken servicepartner
Neem contact op met de servicepartner waar de aanvraag is ingediend, om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Het telefoonnummer kun je terugvinden in de bevestigingsmail. Houd vooraf rekening met een reparatieduur van maximaal 15 werkdagen, volledig afhankelijk van de planning van onze servicepartner en van de onderdelen die eventueel besteld moeten worden.

Mac wegbrengen naar servicepartner
Ga op het afgesproken moment langs bij onze servicepartner om de defecte Mac af te geven en de reparatie uit te laten voeren. De reparatieduur is afhankelijk van het defect. Een indicatie hiervan zal door de servicepartner worden verstrekt. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen data. Dit betekent dat je een back-up van je data dient te maken, voordat je de Mac bij de servicepartner brengt.

Mac ophalen bij servicepartner
Zodra de reparatie is afgerond, zal onze servicepartner je hiervan op de hoogte brengen. Je kunt vervolgens de reparatie ophalen bij hen.

Afgeronde reparatie bevestigen
Zodra je de gerepareerde Mac in ontvangst hebt genomen, ontvang je een e-mail waarin je een goede afhandeling van je reparatie kunt bevestigen. Bij bevestiging hiervan wordt de serviceaanvraag afgesloten. Bij eventuele ontevredenheid vragen wij je contact op te nemen met de servicepartner. Indien je niet op de e-mail reageert binnen 5 dagen, dan gaan wij ervan uit dat de serviceaanvraag naar tevredenheid is afgehandeld.

iUsed servicepartners in Nederland en België

iUsed servicepartner in Nederland en België

Filters toepassen Filters toepassen