Service en reparatie

Defecte Mac?

Is je Mac buiten je schuld om defect en heb je nog recht op garantie? Meld je reparatie dan gemakkelijk en snel online aan. Bepaal zelf het servicepunt bij jou in de buurt, waardoor je reparatie snel kan worden uitgevoerd. Indien het defect onder de garantie valt, is de reparatie geheel kosteloos.

Werkwijze

Contact iUsed Store

Neem contact op met iUsed Store via klantenservice@iused.nl of 030-248 40 06. In sommige gevallen kan het probleem op afstand worden opgelost. Mocht dit niet het geval zijn en het defect binnen de garantie vallen, dan word je doorverwezen naar het online portal om je reparatie online aan te melden.

Reparatie online aanmelden

Meld je reparatie aan via het online portal; https://reparatie.iused.nl/

  • Vul bij 'Nieuwe service aanvraag' je debiteurnummer en het serienummer van het defecte product in. Beide nummers kun je vinden op je factuur. Klik vervolgens op 'Verder gaan';
  • Controleer of het juiste product is weergegeven en klik op 'Verder';
  • Selecteer in de lijst de servicelocatie van jouw voorkeur en klik op 'Selecteer' in de kaart onderaan de pagina;
  • Vul je telefoonnummer en e-mailadres in en geef een beschrijving van het probleem. Klik vervolgens op ‘Verder’;
  • Controleer alle gegevens van de serviceaanvraag en klik op 'Indienen';
  • Je krijgt tenslotte een bevestiging te zien van het indienen van je serviceaanvraag. Deze bevestiging krijg je tevens per e-mail.

Afspraak maken servicepunt

Neem contact op met het servicepunt waar de aanvraag is ingediend, om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Het telefoonnummer kun je terugvinden in de bevestigingsmail.

Mac wegbrengen naar servicepunt

Ga op het afgesproken moment langs bij het servicepunt om de defecte Mac af te geven en de reparatie uit te laten voeren. De reparatieduur is afhankelijk van het defect. Een indicatie hiervan zal door het servicepunt worden verstrekt. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen data. Dit betekent dat je een back-up van je data dient te maken, voordat je de Mac bij het servicepunt brengt.

Mac ophalen bij servicepunt

Zodra de reparatie is afgerond, zal het servicepunt je hiervan op de hoogte brengen. Je kunt vervolgens de reparatie ophalen bij het servicepunt.

Afgeronde reparatie bevestigen

Zodra je de gerepareerde Mac in ontvangst hebt genomen, ontvang je een e-mail waarin je een goede afhandeling van je reparatie kunt bevestigen. Bij bevestiging hiervan wordt de serviceaanvraag afgesloten. Bij eventuele ontevredenheid vragen wij je contact op te nemen met het servicepunt. Indien je niet op de e-mail reageert binnen 5 dagen, dan gaan wij ervan uit dat de serviceaanvraag naar tevredenheid is afgehandeld.

iUsed garantie servicepunten in de Benelux

iUsed garantie servicepunten in de Benelux

Filters toepassen Filters toepassen