terug naar de klantenservice

Keuzehulp - Welke Refurbished Mac moet ik kiezen?

Wil je graag een refurbished Mac kopen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Twijfel je tussen een MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac Pro of Mac Mini? Dan kun je gebruik maken van de iUsed Keuzehulp.

Alle refurbished Macs van iUsed Store zijn onderverdeeld op basis van drie gebruikswijzen: basis kantoor- en thuisgebruik, uitgebreid kantoor- en thuisgebruik en professioneel gebruik.

1. Welke Mac is geschikt voor basis kantoor- en thuisgebruik?

Basis kantoor- en thuisactiviteiten zijn internetten, e-mailen, tekstverwerken, video’s afspelen en muziek luisteren. Indien je de Mac slechts wilt gebruiken voor deze doeleinden, dan zijn lagere technische specificaties voldoende.

2. Welke Mac is geschikt voor uitgebreid kantoor- en thuisgebruik?

Uitgebreide kantoor- en thuisactiviteiten zijn simpele vormen van foto- en videobewerking en het spelen van eenvoudige games. Als je naast de basis kantoor- en thuiswerkzaamheden graag gebruik wilt maken van programma’s zoals iMovie en Photoshop en/of games zoals Minecraft*, dan raden wij je aan om te kiezen voor een krachtigere Mac.

3. Welke Mac is geschikt voor professioneel gebruik?

Professioneel gebruik bestaat voornamelijk uit geavanceerde foto- en videobewerking en gamen. Indien je de Mac wilt gebruiken voor software zoals Final Cut Pro, Adobe Premier en Adobe Illustrator en/of zware grafische games zoals Battlefield*, dan heb je een Mac nodig met hoge specificaties.

*Deze programma’s worden niet meegeleverd met de refurbished Macs


Filters toepassen Filters toepassen