terug naar de klantenservice

Keuzehulp - Welke Refurbished Apple device moet ik kiezen?

Ben je op zoek naar een Apple product, maar weet je nog niet welke je wilt hebben? Met onze keuzehulp kies je eenvoudig het juiste product die voldoet aan jouw wensen. Hieronder staan alle verschillende Apple producten beschreven en waarvoor je ze kunt gebruiken.

Welke Refurbished MacBook moet ik kiezen?

Apple heeft verschillende soorten MacBooks. De MacBooks die wij verkopen zijn:

Ben je op zoek naar een laptop voor basis werkzaamheden zoals: internetten, e-mailen, tekstverwerken, video’s afspelen en muziek luisteren? Dan is de meest voordeligste optie de MacBook Air. Dit model is lekker licht van gewicht en daardoor kan je hem overal mee naartoe nemen. Je perfecte reisbuddy dus!

Moet je met zwaardere programma's aan de slag? Dan kun je het beste kiezen voor een MacBook Pro. Deze krachtpatser is geschikt om al jouw foto’s te bewerken met Photoshop. Daarnaast kun je met deze laptop ook goed video’s bewerken en grafische games spelen zoals Battlefield. Natuurlijk kun je met deze laptop ook gewoon internetten en tekstverwerken. 

Kies voor een MacBook Retina wanneer je alles haarscherp wilt zien. Dit model heeft namelijk een display met een pixeldichtheid zo hoog dat het menselijk oog geen individuele pixels kan waarnemen. Hierdoor is het beeldscherm super helder en zie je alles haarscherp tot in de kleinste details. Perfect voor een avondje Netflix dus!

Wil je liefst het nieuwste van het nieuwste? Kies dan voor de MacBook Pro Touch Bar! Deze MacBook heeft een speciale ‘multi-touch OLED-scherm’ bovenaan het toetsenbord. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw MacBook unlocken met je vingerafdruk. Hoe handig is dat?

Welke Refurbished iMac moet ik kiezen?

Apple heeft verschillende soorten iMacs. De iMacs die wij verkopen zijn:

Het grootste verschil tussen de 21-inch en 27-inch is natuurlijk de grote van het beeldscherm. Ben jij bijvoorbeeld veel bezig met foto- en videobewerking? Dan kun je beter voor een 27-inch kiezen. Dit scherm heeft naast de grootte ook een betere resolutie. Daardoor zie je alles haarscherp en mis je geen enkele detail! Ben je niet bezig met zware grafische werkzaamheden? Of andere zware taken? Gebruik jij je desktop alleen voor basis kantoor- en thuiswerkzaamheden? Kies dan voor een 21-inch. Deze iMac heeft genoeg kracht om te e-mailen, video’s te streamen en te internetten. 

Welke Refurbished Mac moet ik kiezen?

Apple heeft twee verschillende soorten Macs. De Macs die wij verkopen zijn:

Wil je een Apple computer kopen dan heb je keuze uit twee opties: de Mac Mini en Mac Pro. Kies voor de Mac Mini wanneer je van plan bent om je computer te gebruiken voor basis werkzaamheden zoals: internetten, mailen en series en films streamen. Ben jij bezig met zwaardere programma’s of grafische games? Dan kun je beter voor een Mac Pro kiezen, deze heeft namelijk meer werkgeheugen en een betere processor. 

Welke Refurbished iPad moet ik kiezen?

Apple heeft vier verschillende soorten iPads. De iPads die wij verkopen zijn:

Wanneer je nog nooit van je leven een iPad hebt aangeraakt dan is de normale iPad een goed instapmodel. Iedereen kan met dit model overweg en het scherm is groot genoeg om er ook series en films op te kijken. Wil je liever een iPad die lekker in je handen ligt? Kies dan voor het kleinste model: de iPad Mini. Dit scherm is een stuk kleiner dan van de iPad, maar wel even krachtig. Ben je meer van het illustreren en foto- en videobewerking? Dan is de iPad Pro zeker wat voor jou! Dit is het meest krachtigste model van alle iPads. Wil je je iPad gebruiken voor basis werkzaamheden zoals: internetten, mailen en tekstverwerken? Dan kun je het beste een iPad Air kiezen! De iPad, iPad Air en iPad Pro vanaf modeljaar 2018 kun je ook gebruiken als tweede scherm!

Welke Refurbished iPhone moet ik kiezen?

Apple heeft verschillende soorten iPhones. De iPhones die wij verkopen zijn:

Wil jij niet het allernieuwste model en ben jij niet zo van de technische snufjes? Dan is de iPhone 7 een goede optie voor jou! Dit is het goedkoopste model en daarvoor krijg jij een krachtige iPhone waar je gewoon op kunt internetten en muziek kan streamen. Wil jij een iPhone die je draadloos kan opladen? Dan kies je een iPhone 8 of nieuwer. De iPhone 8 is een prima model die nog een aantal jaren mee kan! De iPhone 8 Plus is groter dan de 8 en heeft een iets betere camera. Houd je er van om echt goede foto’s te maken? Kies dan voor een iPhone X of iPhone XS. Alles X’s iPhones hebben daarnaast ook Face ID, waardoor jij met jouw gezicht je iPhone kan ontgrendelen. Wil jij liever één van de allernieuwste iPhones met de beste specificaties? Kies dan voor de iPhone 11 of de iPhone 12