Refurbished Apple voor educatie

Al honderden scholen gingen je voor!

  • Tot 70% goedkoper dan nieuw;
  • Tot 3 jaar garantie;
  • Doorwerkgarantie;
  • Grootste voorraad van Nederland;
  • Gratis geleverd;
  • Goed voor het milieu.
Klik hier om erachter te komen wat je kunt besparen.

Refurbishen is het professioneel reviseren van gebruikte apparatuur. Bij iUsed Store wordt alle apparatuur grondig getest, gereinigd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen zodat alles technisch weer 100% in orde is. Met refurbished ben je tot 70% goedkoper uit dan wanneer je nieuwe apparatuur aanschaft.

Waarom kies je voor iUsed Store?

Tot 3 jaar zekerheid

iUsed Store repareert het defecte apparaat of ruilt het direct om. Zo heb je de zekerheid dat je apparatuur tot 3 jaar volledig probleemloos werkt. Door de inzet van vervangende apparatuur kun je binnen 48 uur weer aan de slag. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor reservemachines.

Grootste voorraad van Nederland

Door de grote eigen voorraad kan iUsed Store snel grote aantallen van hetzelfde model leveren. Zo zijn er altijd honderden iPads, MacBooks en iMacs op voorraad. Ook laptopkarren en diverse accessoires zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.

Service op locatie

iUsed biedt 24/7 service bij je op locatie. Met de servicedesk on demand van iUsed heb je flexibel inzetbare professionele ondersteuning. Hierbij worden geen langdurige contracten aangegaan, maar betaal je slechts naar gebruik.

Tijdelijk gebruik van apparaten

Ook huur van computer hardware is mogelijk. Het huren van hardware voor een bepaalde periode kan dé perfecte oplossing voor jou zijn.

Ruim 20 jaar ervaring

iUsed Store is onderdeel van de NEG Group, welke in 1993 is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit is één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkoopt. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie. Verder is iUsed Store ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Contact?

Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op via info@iused.nl of 030-248 40 06.


Filters toepassen Filters toepassen