Refurbished Apple voor Educatie

Al honderden scholen gingen u voor!

 

  •               Tot 70% goedkoper dan nieuw       -     Grootste voorraad van NL
  •               Tot 3 jaar garantie                        -     Doorwerkgarantie
  •               Goed voor het milieu                     -     Gratis geleverd 
Klik hier om erachter te komen wat u kunt besparen

Refurbishen is het professioneel reviseren van gebruikte apparatuur. Bij iUsed Store wordt alle apparatuur grondig getest, gereinigd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen zodat alles technisch weer 100% in orde is. Met refurbished bent u tot 70% goedkoper uit dan wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft.

Waarom kiest u voor iUsed Stores?

Tot 3 jaar zekerheid

iUsed Store repareert het defecte apparaat of ruilt het direct om. Zo heeft u de zekerheid dat uw apparatuur tot 3 jaar volledig probleemloos werkt. Door de inzet van vervangende apparatuur kunt u binnen 48 uur weer aan de slag. U kunt natuurlijk ook kiezen voor reservemachines.

Grootste voorraad van Nederland

Door de grote eigen voorraad kan iUsed Store snel grote aantallen van hetzelfde model leveren. Zo zijn er altijd honderden iPads, MacBooks en iMacs op voorraad. Ook laptopkarren en diverse accessoires zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.

Service op locatie

iUsed biedt 24/7 service bij u op locatie. Met de servicedesk on demand van iUsed heeft u flexibel inzetbare professionele ondersteuning. Hierbij worden geen langdurige contracten aangegaan, maar betaald u slechts naar gebruik.

Tijdelijk gebruik van apparaten

Ook huur van computer hardware is mogelijk. Het huren van hardware voor een bepaalde periode kan dé perfecte oplossing voor u zijn.

Ruim 20 jaar ervaring

iUsed Store is onderdeel van de NEG Group, welke in 1993 is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit is één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkoopt. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie. Verder is iUsed Store ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Contact?

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op via info@iused.nl of 030-248 40 06.