Refurbished in Apple het bedrijfsleven

Veel bedrijven gingen u voor!

-        Tot 70% goedkoper dan nieuw        -     Grootste voorraad van NL

-        Tot 3 jaar garantie                                   -     Doorwerkgarantie

-        Goed voor het milieu                             -     Gratis geleverd

Klik hier om te zien wat u kunt besparen

Refurbishen is het professioneel reviseren van gebruikte apparatuur. Bij iUsed Store wordt alle apparatuur grondig getest, gereinigd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen zodat alles technisch weer 100% in orde is. Met refurbished bent u tot wel 70% voordeliger uit dan wanneer u nieuwe apparatuur aanschaft.

Waarom kiezen voor iUsed Stores, ook zakelijk

  1.      Persoonlijke accountmanager

Wanneer u een zakelijke en regelmatig terugkerende klant bent, wordt u geadviseerd door uw persoonlijke accountmanager. Deze is op de hoogte van uw zakelijke situatie en maakt altijd een offerte op maat.

  1.      Financieel voordelig

Refurbished apparatuur is financieel gezien een stuk interessanter dan nieuwe apparatuur. De aanschafprijs ligt tot 70% lager dan bij nieuwe hardware, afhankelijk van de specificaties en de cosmetische staat. Daarnaast is de BTW volledig aftrekbaar; u betaalt 21% btw, welke achteraf terug te vorderen is.

  1.      Zo goed als nieuw met dezelfde voorwaarden

Alle apparatuur wordt door iUsed Store 100% technisch in orde afgeleverd. iUsed test de hardware op 21 punten en indien nodig worden onderdelen vervangen. Hierdoor hebben alle refurbished Macs van iUsed Store weer een levensduur van drie tot vijf jaar.

  1.      Goed voor het milieu

Door het hergebruiken van de apparatuur zijn er minder grondstoffen nodig en wordt het milieu minder belast. De keuze voor refurbished draagt dus bij aan een beter milieu en helpt zo uw MVO-doelstellingen te behalen.

  1.      Lagere jaarlijkse afschrijving

Aangezien een refurbished apparaat een stuk goedkoper is dan een nieuw apparaat, is de jaarlijkse afschrijving ook lager.

  1.      24 maanden garantie

Indien er binnen 24 maanden na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware kunt u zich beroepen op uw garantierecht. iUsed repareert het product of, indien nodig, wordt het product omgeruild voor een vergelijkbaar product.

  1.      Ruim 20 jaar ervaring

iUsed Store is onderdeel van de NEG Group, welke in 1993 is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit is één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkoopt. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie. Verder is iUsed Store ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op via info@iused.nl of 030-248 40 06.