terug naar de klantenservice

Refurbished Apple in het bedrijfsleven

Veel bedrijven gingen je voor!

  • Tot 70% goedkoper dan nieuw
  • Tot 3 jaar garantie
  • Doorwerkgarantie
  • Grootste voorraad van Nederland
  • Gratis geleverd
  • Goed voor het milieu

Refurbishen is het professioneel reviseren van gebruikte apparatuur. Bij iUsed Store wordt alle apparatuur grondig getest, gereinigd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen zodat alles technisch weer 100% in orde is. Met refurbished ben je tot wel 70% voordeliger uit, dan wanneer je nieuwe apparatuur aanschaft.

Waarom ook zakelijk kiezen voor iUsed Store?

1. Persoonlijke accountmanager

Als je een zakelijke en regelmatig terugkerende klant bent, word je geadviseerd door je persoonlijke accountmanager. Deze is op de hoogte van je zakelijke situatie en maakt altijd een offerte op maat.

2. Financieel voordelig

Refurbished apparatuur is financieel gezien een stuk interessanter dan nieuwe apparatuur. De aanschafprijs ligt tot 70% lager dan bij nieuwe hardware, afhankelijk van de specificaties en de cosmetische staat. Daarnaast is de BTW volledig aftrekbaar; je betaalt 21% btw, welke achteraf terug te vorderen is.

3. Zo goed als nieuw met dezelfde voorwaarden

Alle apparatuur wordt door iUsed Store 100% technisch in orde afgeleverd. iUsed test de hardware op 50 punten en indien nodig worden onderdelen vervangen. Hierdoor hebben alle refurbished Macs van iUsed Store weer een levensduur van drie tot vijf jaar.

4. Goed voor het milieu

Door het hergebruiken van de apparatuur zijn er minder grondstoffen nodig en wordt het milieu minder belast. De keuze voor refurbished draagt dus bij aan een beter milieu en helpt zo je MVO-doelstellingen te behalen.

5. Lagere jaarlijkse afschrijving

Aangezien een refurbished apparaat een stuk goedkoper is dan een nieuw apparaat, is de jaarlijkse afschrijving ook lager.

6. 2 jaar garantie

Indien er binnen 2 jaar na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware kun je je beroepen op je garantierecht. iUsed repareert het product of, indien nodig, wordt het product omgeruild voor een vergelijkbaar product.

7. Ruim 25 jaar ervaring

iUsed is onderdeel van iUsed Stores, welke is voortgekomen uit Nieuw & Gebruikte Computers wat in 1993 is gestart. Dit is één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkoopt. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie. Bovendien is iUsed Store ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Contact?

Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op via info@iused.nl of bel 030-248 40 06.