terug naar de klantenservice

Onze gecertificeerde kwaliteitsnormen 

Niet alleen streven wij als organisatie naar de best mogelijke klant ervaring, ook de kwaliteit en vooral herkomst van onze producten is voor ons zeer belangrijk. Om die reden werken wij alleen met betrouwbare leveranciers, die ons traceerbare refurbished apparatuur leveren. Traceerbaar, omdat wij hiermee voorkomen dat wij apparatuur inkopen en dus ook weer verkopen die bijvoorbeeld van diefstal afkomstig zijn. Daarnaast is onze organisatie zowel ISO 9001 (Kwaliteit) als ISO 14001 (Milieu) gecertificeerd.

Onderstaand onze beloften, gecertificeerd en geborgen met ISO-kwaliteit processen.

Belofte

Standaard onderdeel bij uw aankoop

ISO Keurmerk gecertificeerd

✔️

Webshop Trustmark Keurmerk

✔️

Emota European Trustmark

✔️

Gecertificeerde technisch specialisten

✔️

Kwaliteit gegarandeerd

✔️

Twee jaar garantie op de hardware

✔️

30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie

✔️

Uniforme cosmetische gradaties

✔️

Direct leverbaar, grote voorraad

✔️

Trustpilot beoordeling

✔️

Professionele aanbieder (corebusiness)

✔️

Ruim 25 jaar ervaring

✔️

Wat is ISO 9001 eigenlijk?

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Het geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen.

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van ons proces binnen onze organisatie. Dat zorgt ervoor dat onze organisatie goed beheerst, dat het product dat je koopt of de service die wij verlenen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties voldoen. Dit geldt ook voor andere belanghebbenden, denk hierbij bijvoorbeeld aan wet- regelgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij onze continue verbetering van service en kwaliteit van de door ons aangeboden producten.

Neem bijvoorbeeld ons service- en reparatieproces. Hoe zorg je ervoor dat de service-aanvraag van een klant resulteert in een goede beantwoording van de vragen? Of indien noodzakelijk dat er een correcte reparatie wordt gedaan? De manier waarop dat geregeld is, borg je in het kwaliteitssysteem. Daarmee zorg je dat het risico op een fout in het proces minimaal is. Zo is ook duidelijk wat de te nemen stap is, mocht het niet goed gaan.

Wat is ISO 14001 eigenlijk?

ISO 14001 is de internationale norm met eisen gekoppeld aan een milieumanagementsysteem. Dit wordt gebruikt om een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. De basis voor het systeem ligt in de PDCA-, de ‘Plan Do Check Act’-cyclus. Bij ISO 14001 worden resultaten verwacht als, een continue verbetering van de prestaties en het beschermen van het milieu. Daarbij kun je heel simpel denken aan het scheiden van afval, maar dit betreft dus ook hoe wij bijvoorbeeld onze producten testen en vervolgens daar afval van verwerken. Op deze manier voorkomen wij onder andere milieuvervuiling en dragen wij positief bij aan een verbetering.

Verder wordt er gecontroleerd op de beheersing van de milieurisico’s. Wij als organisatie vinden het belangrijk om een positieve invloed uit te oefenen vanuit een ‘levenscyclus’. Vergelijkbaar met hoe wij refurbished producten verkopen en gebruikte apparaten een nieuw leven geven. Het gaat er dus om onze ecologische footprint zo klein mogelijk houden en daarmee ook te voldoen aan de wettelijke eisen.

Wat is ISO 27001 eigenlijk? 

ISO 27001 is een wereldwijd bekende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Deze norm is tot stand gekomen met de ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) om met name bedrijfsinformatie te beschermenOm aan de norm te voldoen, hebben we een managementsysteem voor informatiebeveiliging geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat we te allen tijde bewust zijn van eventuele beveiligingsrisico’s en de maatregelen die daarbij genomen moeten worden. De behoeften en verwachtingen van onze klanten staan hierin centraal. Dit managementsysteem zorgt er namelijk ook voor dat we de beveiliging van de gegevens van onze klanten kunnen garanderen.  

Wanneer klanten bij ons hun oude telefoon, laptop of tablet inleveren, worden alle gegevens die hierop stonden definitief gewist. Per informatiedrager krijgt de vorige eigenaar ook nog een dataverwijderingscertificaat opgestuurd. Zo ben je als klant er 100% van verzekerd dat je gegevens niet verder kunnen worden verspreid. 

Wat is NEN 7510 eigenlijk? 

NEN 7510 is een andere norm op het gebied van informatiebeveiliging ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie-InstituutDeze norm kan gezien worden als een uitbereiding op de ISO 27001, omdat deze voorzien is van een aantal specifieke aandachtspunten, die de ISO 27001 niet bevat. Voorbeelden hiervan zijn privacybescherming en het taalgebruik.  

Op zoek naar meer aanvullende eindformatie omtrent ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen? Deze kun je terug vinden op onderstaande webpagina’s van het Nederlandse TUV.

Bezoek de website van TUV Nederland voor meer uitleg over:

ISO 9001 Certificering

ISO 14001 Certificering

ISO 27001 Certificering

NEN 7510 Certificering