terug naar de klantenservice

Maatregelen in verband met Corona

De gezondheid van onze klanten en medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij naar aanleiding van de maatregelen voor het virus vanuit de overheid, een aantal mededelingen met betrekking tot de webshop.

Afhaalpunt
Voor de veiligheid en om verspreiding van het virus te voorkomen is ons afhaalpunt gesloten. Daarom is het niet meer mogelijk om:

  • producten vooraf te bekijken
  • bestellingen op te halen en/of af te rekenen
  • producten voor reparatie langs te brengen
  • gerepareerde producten op te halen

Verzending
Alle bestellingen kunnen online worden geplaatst. Vervolgens zal deze door een collega worden ingepakt. Onze medewerkers volgen de algemene hygiëneregels vanuit het RIVM nauwkeurig op. De pakketten worden verzonden en geleverd via onze bezorgdiensten. Voor 20.00 besteld, dezelfde dag nog verstuurd.

Levering
Hou er rekening mee dat er veel meer online geshopt zal gaan worden. De belofte dat je morgen de bestelling in huis hebt, is daarom onder voorbehoud dat de bezorgdienst de pakketten kan blijven verwerken. Wanneer je een product besteld zal deze zoals je gewend was, thuis worden bezorgd. De bezorger zal bij het leveren na je toestemming voor het pakket tekenen. Wanneer je niet thuis bent, zal het bij een pakketpunt worden afgeleverd. Controleer daarvoor de trackingcode die je per mail hebt ontvangen.

Service en Garantie
Er zijn diverse servicepartners gesloten. Neem daarom eerst contact met ons op voordat je naar een partner toe gaat. Wij zullen je helpen met de beste oplossing.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op. Ook jouw hulp is nodig, daarom vragen wij je begrip.