terug naar de klantenservice

MacBook kopen student

Tegenwoordig kun je als student niet meer zonder een goede laptop. De MacBooks van Apple zijn perfect voor studenten. Met een mooi design en krachtige processoren schrijf jij al je verslagen binnen no-time. Wanneer je studeert aan een Nederlandse óf Belgische MBO, HBO, of WO dan kun jij bij iUsed studentenkorting krijgen. Bij iUsed hebben wij het beste aanbod refurbished MacBooks voor studenten. Koop nu jouw niewe studie vriend!

Hoe kan ik mijn studentenkorting in ontvangst nemen?

Ga naar de website van Knaek: www.knaek.nl. Als je hier nog geen account hebt, dan moet je je eerst registreren. Heb je al een account? Dan kun je meteen inloggen. Wanneer je ingelogd bent dan ga je naar het menu en klik je op het kopje 'online kortingen'. Hier klik je vervolgens op de zoekbalk 'zoek jouw korting' en kun je hier iUsed intypen. Klik vervolgens op de afbeelding van iUsed. Hier zie je vervolgens hoeveel korting je krijgt en kun je doorklikken op de button onderaan. Hierna ga je het gewone koopproces in op onze website. Je ziet wel gewoon de normale prijzen bij de producten staan (dus nog niet met korting). Ook dien je het normale bedrag af te rekenen. Uiteindelijk moeten wij jouw order goedkeuren waarna je de korting krijgt teruggestort op je bankrekening.

Welke MacBook is geschikt voor welke studie?

Weet je al wel dat je een MacBook wilt, maar weet je nog niet welke? Dat is lastig! Er zijn namelijk wel grote verschillen tussen een MacBook Air en een MacBook pro, niet alleen in prijs maar ook in specificaties. Wij hebben speciaal een blog geschreven voor welke MacBook geschikt is voor welke studie

* Let op: voor de studentenkorting dien je in het bezit te zijn van een geldige studentenpas.