terug naar de klantenservice

Refurbished Apple voor educatie en het bedrijfsleven

Bij ons is het ook mogelijk om refurbished Apple producten zakelijk in te kopen. Wij hebben al honderden scholen en bedrijven geholpen aan gecertificeerde refurbished Apple hardware.

Refurbishen is het professioneel reviseren van gebruikte apparatuur. Bij iUsed Store wordt alle apparatuur grondig getest, gereinigd en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen zodat alles technisch weer 100% in orde is. Met refurbished ben je tot wel 70% voordeliger uit, dan wanneer je nieuwe apparatuur aanschaft.

Waarom ook zakelijk kiezen voor iUsed Store?

1. Persoonlijke accountmanager
Als je een zakelijke en regelmatig terugkerende klant bent, word je geadviseerd door je persoonlijke accountmanager. Deze is op de hoogte van je zakelijke situatie en maakt altijd een offerte op maat.

2. Tot 3 jaar zekerheid
Wij snappen dat een defect apparaat enorm vervelend is. Wij repareren daarom het defecte apparaat meteen of ruilen het direct om voor een nieuw apparaat. Zo heb je altijd de zekerheid dat je apparatuur tot 3 jaar volledig probleemloos werkt.

3. Financieel voordelig
Refurbished apparatuur is financieel gezien een stuk interessanter dan nieuwe apparatuur. De aanschafprijs ligt tot 70% lager dan bij nieuwe hardware, afhankelijk van de specificaties en de cosmetische staat.

Voor bedrijven geldt daarnaast dat de BTW volledig aftrekbaar is; je betaalt 21% btw, welke achteraf terug te vorderen is.

4. Lagere jaarlijkse afschrijving
Aangezien een refurbished apparaat een stuk goedkoper is dan een nieuw apparaat, is de jaarlijkse afschrijving ook lager.

5. Grootste voorraad van Nederland
Door de grote eigen voorraad kan iUsed Store snel grote aantallen van hetzelfde model leveren. Zo zijn er altijd honderden iPads, MacBooks en iMacs op voorraad. Ook laptopkarren zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.

6. Onderwijsinstellingen leveren wij op rekening
iUsed biedt je als school, de mogelijkheid om op rekening te kunnen bestellen. Zo kun je rustig even zaken op orde stellen en de juiste documenten verzamelen. Voor bedrijven geldt dit helaas niet.

7. Gratis geleverd
Alle apparatuur wordt gratis afgeleverd, dus je hoeft zelf niet moeilijk te doen om alle apparatuur te verplaatsen. Echter is het niet zo dat wij de werkplekken ook meteen helemaal installeren. Mocht je dit wel willen, dan is er de mogelijkheid om deze dienst ook nog erbij te nemen.

8. Goed voor het milieu
Door het hergebruiken van de apparatuur zijn er minder grondstoffen nodig en wordt het milieu minder belast. De keuze voor refurbished draagt dus bij aan een beter milieu en helpt zo je MVO-doelstellingen te behalen.

9. Ruim 27 jaar ervaring
iUsed is onderdeel van iUsed Stores, welke is voortgekomen uit Nieuw & Gebruikte Computers wat in 1993 is gestart. Dit is één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkoopt. Door onze jarenlange ervaring bieden wij altijd de juiste oplossing. Bovendien is iUsed Store ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

10. Service op locatie
iUsed biedt 24/7 service bij je op locatie. Met de servicedesk on demand van iUsed heb je flexibel inzetbare professionele ondersteuning. Hierbij worden geen langdurige contracten aangegaan, maar betaal je slechts naar gebruik. Wij bieden de volgende diensten:

• Verhuren van apparaten voor een tijdelijke periode;
• Het leasen van apparatuur;
• Werkplek plaatsing/vervanging;
• Het afvoeren van oude IT-apparatuur;
• Volledige data verwijdering.

Contact?

Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op via info@iused.nl of bel 030-248 40 06.