Hier vind je alle handleidingen van Apple

Geschreven op 17 februari 2021

Wij vinden het ook supervervelend als iets niet helemaal duidelijk is. Nog vervelender vinden we het als je dan ook nog heel erg lang moet zoeken naar de handleiding. Daarom hebben wij speciaal een blogartikel gewijd aan waar je alle handleidingen van Apple kunt vinden. Mocht je alsnog er niet uitkomen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.  

Overzicht alle handleidingen van Apple  

Op de website van Apple staan alle handleidingen overzichtelijk weergegeven. Zo zijn ze in duidelijke categorieën geplaatst. Categorieën die belangrijk zijn: iPhone, iPad, Mac notebooks (dit zijn alle MacBooks zowel de Air als de Pro) en Desktopcomputers (hieronder vallen de iMac en de Mac Mini en de Mac Pro).  

Wanneer je bijvoorbeeld op de categorie MacBook klikt dan zie je een hele lijst met verschillende MacBook-modellen. De allernieuwste MacBook staat bovenaan de lijst en de alle oudere modellen onderaan. Daarnaast kan je in de zoekbalk ook bijvoorbeeld op een specifiek model zoeken zoals de MacBook Air. Mocht je niet willen zoeken dan kun je hier de handleiding van de MacBook Air vinden en hier de handleiding van de MacBook Pro. 

Andere blogs