De beste Back To School deals 2021! banner

De beste Back To School deals 2021!

Dit jaar hebben wij weer de beste Back to School Deals voor jou geselecteerd! Scoor nu één van onze gewilde refurbished MacBooks of iPads

✅  Tot 70% goedkoper dan nieuw
✅  Dezelfde kwaliteit als Apple
✅  2 jaar garantie (óók op de accu)
✅  Maak kans om €500,- te winnen*
✅  Gratis hardcase (alleen 13 inch MacBooks)

Van één ding kan je zeker zijn: met een refurbished MacBook of iPad ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar! Check hieronder onze keuzes.

Refurbished MacBook Air

De MacBook Air is een superhandige laptop om mee te nemen naar je les. Door het compacte formaat past die in iedere schooltas. De refurbished MacBook Air is geschikt voor iedereen die verslagen wil typen, e-mails wil versturen, databanken wil raadplegen, op het internet wil surfen, video's wil afspelen en muziek wil luisteren. De MacBook Air is de meest voordeligste keuze!

Bekijk onze MacBook Air deals

Refurbished MacBook Pro

De refurbished MacBook Pro is supersnel en is geschikt om mee te multitasken. Bewerk bijvoorbeeld je foto's in Photoshop terwijl je naar Spotify luistert. Door de krachtige processor die in deze MacBook zit, weet jij zeker dat hij niet vastloopt! Ga je met video's aan de slag? Dan raden wij aan om minimaal een Intel Core i7 processor te nemen. 

Bekijk onze MacBook Pro deals

Refurbished iPad 2017

Een goed alternatief voor een laptop is een iPad 2017. Door een bluetooth keyboard en een draadloze muis aan te sluiten, bouw je de iPad eenvoudig om. Extra leuk: tijdens onze Back to School periode krijg je er een gratis hoesje bij! Zo blijft je iPad onderweg goed beschermd. Een keyboard en een draadloze muis worden niet standaard meegeleverd. 

ipad-2017

Bekijk onze iPad 2017 deals

Back to School actie: Win €500,- voor je studiekosten

Dit jaar hebben wij een hele leuke Back to School actie voor jou! Wanneer je één van onze geselecteerde Apple Back to School producten koopt, dan maak je automatisch kans op €500,-. Dit geld kan je weer gebruiken voor andere studiekosten zoals boeken, collegegeld en licenties. In de maanden augustus en september geven wij in totaal 4 x €500,- weg.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Onze producten zijn vaak beperkt beschikbaar en de kans bestaat dat deze producten eenmalig op voorraad zijn. Schrijf je dus nu in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze Back to School Apple 2021 deals! 

Schrijf je nu in

*Op vertoon van je betaalbewijs van de studiekosten (dit mag een bon of een factuur zijn).

Blijf ook op de hoogte via onze social media kanalen: