Onze servicebeloftes

Geschreven op 6 juli 2021

Goede service verlenen staat elke dag weer hoog op onze prioriteitenlijst! Wij helpen maar al te graag bij de keuze voor een product of bij de installatie van een nieuw besturingssysteem. Gelukkig zien wij dat onze inspanning wordt gewaardeerd door onze klanten. We krijgen namelijk een hoge waardering op Trustpilot, maar liefst 4,8/5!

Geen wachttijden

Wij zijn elke dag van de week bereikbaar voor vragen. Op werkdagen zijn wij altijd van 08:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Bij ons krijg je geen bandje of keuzemenu. Je krijgt bij ons altijd direct een medewerker te spreken. Daarnaast is onze chat elke dag van de week beschikbaar, dus ook in het weekend! Met één klik op de oranje knop rechtsonderin krijg jij meteen contact met één van onze medewerkers!

Kwaliteit boven alles!

Veel van onze producten dragen het Keurmerk Refurbished. Deze producten bieden extra zekerheden. Zo worden deze producten op vijftig punten getest zoals op de accu, de camera, het scherm, de microfoon etc. Daarnaast krijg je 2 jaar garantie op de producten inclusief de accu en accessoires. Verder hebben wij ook het ISO 9001 certificaat in de pocket! Dit houdt in dat wij goede diensten leveren en een betrouwbare partij zijn.

Wij nemen de tijd

Voor elke klant nemen wij de tijd. Dit resulteert soms in een telefoongesprek van 15 minuten. Dit vinden onze klantenservicemedewerkers helemaal niet erg. Als zij daarmee een klant kunnen helpen, dan zijn zij gelukkig! Daarnaast zijn wij op de kanalen aanwezig waar ook onze doelgroep aanwezig is. Zo zijn wij ook bereikbaar via Facebook Messenger en Instagram. We proberen ook via deze kanalen in een korte tijd een passend antwoord te geven. 

Transparantie is key

Wij zijn altijd transparant tijdens het hele bestelproces, maar ook tijdens de nazorg of bij klachten. Zo geven wij alleen eerlijke adviezen en brengen wij bij de betaling geen extra kosten in rekening zoals de thuiskopieheffing. Wanneer één van onze producten toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen van een klant, dan kan deze het product moeiteloos omruilen voor een ander product. Daarnaast kan de klant er ook voor kiezen om geld terug te krijgen. Dit maken wij meestal dezelfde dag nog over en het geld staat dan vervolgens binnen een week op de rekening. Verder werken wij samen met Trustpilot. Hier krijgen wij veel positieve reviews van onze klanten. Meer weten hierover? Lees ook ons andere blog over Trustpilot

Landelijke dekking servicepunten

Bij ons krijg je altijd twee jaar garantie op een refurbished product. Mocht een product in de garantietermijn stuk gaan, dan kan je hem altijd kosteloos laten repareren. Wij werken met verschillende Apple gecertificeerde reparatiepunten. Op verschillende plekken in Nederland én België hebben wij meerdere servicepunten. Er is dus altijd een servicepunt bij jou in de buurt!

Andere blogs