Black Friday 2021 banner

Black Friday 2021

Dit jaar hebben wij weer de beste Black Friday deals voor jou geselecteerd! Op deze pagina zie je alle deals in één oogopslag. 

Black Friday 2021

Bij iUsed is het elke dag Black Friday! Wij verkopen namelijk refurbished hardware en daardoor kunnen wij de prijzen lekker laag houden. Maaaar tijdens Black Firday geven wij nóg hogere kortingen! Zoek je een refurbished iPad, MacBook of iPhone voor Black Friday? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

✅  Tot 70% goedkoper dan nieuw
✅  Dezelfde kwaliteit als Apple
✅  2 jaar garantie (óók op de accu)

Wij releasen in één keer alles waardoor jij een handig overzicht hebt van al onze Black Friday aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn geldig van 15-11-2021 (15:00 uur) tot en met 29-11-2021 (23:59 uur). Check snel hieronder onze deals.

Refurbished MacBook Air 13 inch 2018

Meteen een van onze beste deals tijdens deze Black Friday is de MacBook Air uit 2018. Deze topper is refurbished door de fabrikant. Dit wil zeggen dat deze MacBook door Apple zelf is opgeknapt! Je krijgt dus de kwaliteit die je van Apple gewend bent, maar dan voor een hele scherpe prijs! Deze MacBook Air is dus niet te onderscheiden van een nieuwe MacBook! Met een RAM geheugen van 8GB en een SSD-opslag van 128GB ben je verzekerd van een laptop die geschikt is voor de meeste werkzaamheden. 

refurbished-macbook-air-2018

Bekijk deze MacBook Air 2018

Refurbished MacBook Pro met gratis USB-C hub* [UITVERKOCHT]

Bij al onze MacBook Pro's (uit het jaar 2017 t/m 2020) geven wij nu een gratis USB-C hub weg! Deze hub is ontzettend handig, want zo zorg jij ervoor dat je jouw MacBook kan connecten met een extern beeldscherm, ethernet kabel of SD-kaart poort. Deze hub heeft een waarde van maar liefst €125,-. Hierdoor ben je dus gelijk compleet als je één van deze MacBook Pro's aanschaft. 

refurbished-macbook-pro

Bekijk onze MacBook Pro deals

*Let op: deze actie is geldig op geselecteerde modellen

Refurbished iPad 2017 [UITVERKOCHT]

De immens populaire iPad 2017 is nu bij ons te bestellen met korting! Deze iPad is geschikt voor de hele familie. De kinderen kunnen hem gebruiken om spelletjes op te spelen en YouTube video's op te kijken. Jij zelf kan hem gebruiken om mee te internetten, je mail te lezen, recepten mee op te zoeken, een e-book op lezen en op te Netflixen. Kortom, deze refurbished iPad is geschikt voor alles! Plus: deze iPad ondersteunt ook nog iPadOS15!

refurbished-ipad-2017

Bekijk onze iPad 2017 deals

Refurbished iPhone 8 64GB [UITVERKOCHT]

De iPhone 8 is een klassieke iPhone. Met nog een 4,7 inch Retina-display past deze iPhone makkelijk in je hand! Daarnaast is deze iPhone immens populair. Dit komt doordat deze iPhone lekker goedkoop is. Pluspunt: tijdens Black Friday is deze iPhone nóg goedkoper! Met zijn A11 Bionic chip is deze iPhone nog supersnel! Al jouw favoriete apps zijn nog beschikbaar op deze iPhone. iOS15 wordt namelijk nog ondersteund.

refurbished-iphone-8

Bekijk deze iPhone 8 deal

Refurbished iPad 2020 [UITVERKOCHT]

De refurbished iPad 2020 is een recent model met een goede prijs! Met een 10.2 inch Retina-display ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. Het beeldscherm is haarscherp en lekker groot! Daarnaast bevat deze iPad een A12 Bionic-chip waarmee je supersnel apps opstart! Nog een leuk feitje: deze iPad is te connecten met de Apple Pencil (1e generatie).* Mocht je dus van tekenen houden, dan kan je op deze refurbished iPad he-le-maal losgaan! Ook nog handig om te weten is dat deze iPad de laatste versie van de iPadOS ondersteunt: iPadOS15. 

refurbished-ipad-2020

Bekijk onze iPad 2020 deal

*de Apple Pencil is niet inbegrepen

Refurbished MacBook Pro Touch Bar 13 inch [UITVERKOCHT]

Deze MacBook Pro Touch Bar 13 inch wil jij hebben! Dit model is namelijk geschikt voor alle werkzaamheden! Je kunt ermee fotoshoppen, video's bewerken, 3D designs maken, muziekproducties creëren en nog een heleboel andere zware programma's op laten draaien. Met een RAM geheugen van 16GB en een SSD-opslag van 512GB bewaar je een hoop bestanden op deze laptop. Het model komt uit 2020 en is dus zeer recent! Verder is deze MacBook zo goed als nieuw en is hij refurbished door de fabrikant (Apple zelf). Genoeg redenen dus om voor deze MacBook te kiezen!

refurbished-macbook-pro-touch-bar-13-inch

Bekijk deze MacBook Pro Touch Bar 13 inch deal

Blijf ook op de hoogte via onze social media kanalen: