Klantbeoordelingen over iUsed.nl via Trustpilot

Klantbeoordelingen zijn zeer waardevol, omdat het ons een uniek inzicht geeft in de ervaringen van onze klanten. Er wordt vanuit ons automatisch een uitnodiging gestuurd naar al onze klanten om een review achter te laten op Trustpilot. Wanneer onze klanten op deze uitnodiging ingaan en een review achterlaten dan worden deze reviews gelabeld als geverifieerd. Het aanmaken van neppe beoordelingen is hierdoor niet mogelijk. Wij zorgen er op deze manier voor dat we op een onbevooroordeelde manier te werk gaan. We nodigen al onze klanten uit, dus ook klanten waarbij er dingen misgingen.

Categorie beoordelingen
Categorie beoordelingen zijn klantbeoordelingen over refurbished producten die bij ons aangeschaft zijn. Hierbij gaat het om zowel de cosmetische- als de technische staat van het product en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Algemene beoordelingen
Algemene beoordelingen zijn klantbeoordelingen over onze gehele webwinkel. Hierbij gaat het om de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en informatievoorziening van de website, de (klanten)service en de verzending.

Tweedehands (refurbished) Macbook

Macbook Reviews

Tweedehands (refurbished) iMac

iMac Reviews

Tweedehands (refurbished) iPad

iPad Reviews

Tweedehands (refurbished) iPhone

iPhone Reviews

Tweedehands (refurbished) Mac Pro

Mac Pro Reviews