Refurbished MacBook

✅  Tot 70% goedkoper dan nieuw
✅  Gratis levering en retourneren
✅  2 jaar garantie en 30 dagen uitproberen
✅  Landelijke dekking servicepunten
✅  Veilig en achteraf betalen

Bekijk ook de Refurbished MacBook Pro, de MacBook Pro Touch Bar en de MacBook Air

Filters
Nu ook achteraf betalen Betaal na 14 dagen, via Klarna
Zekerheid 2 jaar garantie, 30 dagen retourrecht en 25 jaar actief
Pakje gemak Afhalen bij één van de ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
Direct en Gratis geleverd Binnen Nederland
en België

Beschikbare voorraad Refurbished MacBook

Staat de Refurbished MacBook die u zoekt er niet tussen? Klik hier

Refurbished MacBook

De aanschaf van een nieuwe MacBook is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een Apple MacBook refurbished kopen!

Een refurbished MacBook is een tweedehands Apple MacBook die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de Refurbished Mac Book grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished laptop is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Bekijk onze productvideos

Waarom een Refurbished MacBook kopen bij iUsed.nl?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van refurbished zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor refurbished apparatuur van iUsed profiteer je van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle Mac Books die in de webshop van iUsed.nl getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Al deze gebruikte Apple laptops zijn voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 22:00 uur zijn afgerond (op vrijdag voor 15:00 uur), dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed Store gebruikmaakt van PostNL en DHL kun je zelf bepalen waar en wanneer je de bestelling in ontvangst neemt.

Alle refurbished laptops worden bij iUsed bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt voor extra korting door te kiezen voor een garantieverlaging naar 1 jaar. Daarnaast ontvang je op jouw aangeschafte Mac 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie met gratis retourzending.

MacBook Pro, de Apple Laptop voor het zware werk

De Refurbished MacBook Pro wordt in verschillende modellen geleverd. Vaak is de eerste stap het kiezen van het gewenste schermformaat en -type. Apple heeft drie schermformaten voor de MacBook Pro, namelijk 13 inch (daadwerkelijk 13,3), 15 inch (daadwerkelijk 15.4) en 17 inch. De 13,3 inch- en 15,4 inch-variant zijn ook beschikbaar met een Retina-display; de MacBook Pro Retina genoemd. Vervolgens komen de keuzes voor processor, videokaart, werkgeheugencapaciteit en opslagcapaciteit. Vaak kan de capaciteit van zowel het werkgeheugen als de opslag worden uitgebreid. Indien dit mogelijk is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina.

MacBook Air modellen

De Refurbished MacBook Air wordt met twee verschillende schermformaten geleverd, namelijk 11,6 inch en 13,3 inch. Het gewicht van beide modellen is minder dan 1,5 kg. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan vaak niet worden uitgebreid.

Apple Refurbished Mac Book modellen

Er zijn drie verschillende Apple MacBook modellen: de MacBook White, de Mac Book Alu en de nieuwste MacBook Retina. De MacBook White is een MacBook met een stevige kunstof behuizing van polycarbonaat en een schermformaat van 13,3 inch. De MacBook Alu heeft aluminium behuizing die vergelijkbaar is met de MacBook Pro en heeft een schermformaat van 13,3 inch. Van beide modellen kan de capaciteit van zowel het werkgeheugen als de opslag vaak worden uitgebreid. Indien dit mogelijk is, zal deze optie worden getoond op de desbetreffende productpagina.

De MacBook Retina is het nieuwste model van Apple. Met een gewicht van slechts 0,9 kg en een dikte van 13,1 mm dikte is dit de meest lichte en compacte MacBook. De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan niet worden uitgebreid.

MacBook Refurbished

De refurbished MacBooks worden geleverd met een stroomkabel.