Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished Apple accessoires kopen | tot 3 jaar garantie

Tweedehands iMac

Populaire accessoire voor de Mac: Apple Display refurbished

De Apple Display refurbished is de populairste accessoire van Apple. De Apple Display kan worden gebruikt als computermonitor voor de refurbished Mac Pro of de Mac Mini refurbished, maar is ook een prima schermuitbreiding van de MacBook.

Is de Apple Display refurbished de beste keuze voor jou?

Zoek je een prachtige computermonitor voor jouw Mac? Of wil je graag eenvoudig jouw MacBook uitbreiden? Dan is de Apple Display voor jou de beste keuze. Er zijn twee soorten Displays: de Cinema Display en de Thunderbolt Display. De Apple Cinema Display is een serie van computermonitoren met uiteenlopende schermformaten, onder andere 20 inch, 23 inch en 30 inch. De LED Cinema Display heeft een schermformaat heeft van 27 inch.

Andere populaire accessoires van Apple

Naast de display heeft Apple ook andere accessoires die onmisbaar zijn voor je refurbished Mac, zoals het Magic Keyboard, Magic Mouse en meer.

Magic Keyboard

Het draadloze toetsenbord is zeker een onmisbaar Apple accessoire. Een Magic Keyboard is te verbinden met zowel je Mac als bijvoorbeeld je iPad. Zo kun je al je apparaten gemakkelijk besturen. Er zijn door de jaren heen verschillende versies uitgebracht, met en zonder nummeriek toetsenbord en Touch ID. 

Magic Mouse

Een draadloze, oplaadbare muis is natuurlijk onmisbaar bij elke MacBook of Mac. Hij glijdt soepel over elk oppervlak en is uitgerust met een Multi-Touch oppervlak. Hierdoor kun je met gemak multitasken. Een volledig opgeladen Magic Mouse kun je een maand of zelfs langer gebruiken. 

Magic Trackpad

In sommige gevallen kun je juist beter gebruik maken van een Magic Trackpad. Dit draadloze en oplaadbare accessoire is geschikt voor diverse vormen van content bewerking en ondersteunt Force Touch en Multi-Touch. Met het glazen oppervlak kun je makkelijk scrollen en swipen. 
Tweedehands Apple accessoires