Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro 16 inch kopen | Tot 3 jaar garantie

Apple MacBook Pro 16 inch

Is de MacBook Pro 16 inch refurbished de beste keuze voor jou?

Bewerk je veel foto’s of video’s? Of kijk je graag een film op een groot scherm? Kies dan voor de refurbished MacBook Pro met 16 inch Retina-beeldscherm. De MacBook Pro 16 inch is minder makkelijk mee te nemen dan de MacBook Pro 13 inch, maar de tweedehands MacBook Pro 16 inch is weer een stuk krachtiger. Het toetsenbord van de MacBook Pro 16 refurbished is stiller.

De voordelen van de MacBook Pro 16 inch

De gebruikte MacBook Pro 16 inch kan moeiteloos de zwaarste programma’s aan, zoals het maken van 3D-modellen. Het beeldscherm is groter en scherper. Je bewerkt razendsnel video’s en voegt er special effects aan toe die je tot in de kleinste details goed kan bekijken op het 16 inch scherm. Multitasken is kinderspel door het grote werkgeheugen.

Productspecificaties van de refurbished MacBook Pro 16 inch

 • Scherm: 16 inch (40,64 CM)
 • Modeljaar: 2019, 2021
 • Processor: Intel Core i9 (Hexacore, DecaCore), Apple M1 Pro, Apple M1 Pro Max
 • Opslagruimte: 512 GB, 1 TB, 2 TB, 4 TB
 • Werkgeheugen: 16 GB, 32 GB of 64 GB

Waarom een refurbished MacBook Pro 16 inch online kopen?

De 2e hands Mac Book hebben wij grondig getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Zo is jouw nieuwe refurbished MacBook Pro 16 inch technisch in uitstekende staat en heb jij een geweldige laptop tegen een scherpe prijs.

Refurbished MacBook Pro 16 inch met standaard 3 jaar garantie bij iUsed

Een refurbished MacBook Pro met 16 inch scherm is koop je bij iUsed met standaard 3 jaar garantie. De 2ehands MacBook kunnen aan de buitenzijde wat kleine beschadigingen hebben. De binnenkant is echter helemaal in orde en up-to-date. Door het kopen van je refurbished MacBook Pro 16 inch bij iUsed, ben je euro’s goedkoper uit en profiteer je van vele voordelen.
Table of content

FAQ Refurbished MacBooks
Een refurbished Macbook is een gebruikte Macbook die is opgeknapt en gereviseerd om opnieuw te worden verkocht. Dit betekent dat de Macbook grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, zodat het weer in goede staat verkeert en zo goed als nieuw is.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook, waaronder:

 • Kostenbesparingen: refurbished Macbooks zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe Macbooks, waardoor je veel geld kunt besparen.
 • Duurzaamheid: door het kopen van een refurbished Macbook help je bij het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.
 • Milieuvriendelijkheid: refurbished Macbooks zijn ook milieuvriendelijk omdat ze voorkomen dat er nieuwe producten worden geproduceerd, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd.
 • Garantie en kwaliteit: refurbished Macbooks zijn vaak grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Hierdoor weet je dat je een hoogwaardig product koopt voor een lagere prijs.
  Lees hier meer in ons blog artikel over het kopen van een refurbished MacBook
Dit verschilt per model en de staat van de Macbook, maar over het algemeen zijn refurbished Macbooks tussen de 50% en 70% goedkoper dan nieuwe Macbooks.
Ja, refurbished Macbooks zijn betrouwbaar. Ze zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Bovendien bieden veel verkopers van refurbished Macbooks garanties en retourbeleid om de klanttevredenheid te waarborgen.
Zolang je koopt van een gerenommeerde verkoper als iUsed.nl zijn de refurbished Macbooks grondig controleert, zijn er geen risico's verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat er garanties en retourbeleid worden aangeboden.
Het enige nadeel van het kopen van een refurbished Macbook kan zijn dat je niet de nieuwste functies of technologieën hebt die beschikbaar zijn in de nieuwste modellen. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare laptop, kan een refurbished Macbook nog steeds een uitstekende keuze zijn.
Refurbished MacBooks zijn technisch volledig gecontroleerd en de behuizing schoongemaakt, maar de behuizing wordt meestal niet vervangen. Daardoor kunnen aan de buitenkant krassen of deukjes zichtbaar zijn. Die zijn uiteraard niet van invloed op de werking van de MacBook, maar ze bepalen wel de prijs. Hoe meer cosmetische schade, hoe minder je betaalt.
Een groot voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat de MacBook compleet is nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Daardoor is hij betrouwbaarder dan een tweedehands van bijvoorbeeld Marktplaats, maar goedkoper dan een nieuw exemplaar.