Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished MacBook kopen met garantie

Refurbished tweedehands MacBook

Voordelen van de Apple MacBook?

De Apple MacBook is een populaire laptop 2dehands voor studenten. Maar ook thuis heb je veel plezier van de je refurbished MacBook. Zo gaat de batterij van je refurbished MacBook zeker een hele dag mee. Je neemt je Apple MacBook makkelijk overal mee naartoe.

Koop je een Mac Book refurbished, dan profiteer je van:
 • Hoge kwaliteit: een Apple laptop waar je jaren plezier van gaat hebben
 • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s
 • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht
 • Goede accu: de refurbished MacBook gaat een hele (werk)dag mee zonder op te hoeven laden
 • Licht van gewicht: neem je laptop eenvoudig overal mee naartoe

Wanneer is de MacBook de beste keuze voor jou?

De Apple MacBook biedt ontzettend veel. En koop je de laptop refurbished, dan betaal je ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doe je veel foto- en/of videobewerking? Dan is de MacBook Pro zeker de beste keuze voor jou! Ook voor de alledaagse dingen, zoals internetten en tekstverwerken is een 2dehands laptop of tweedehands MacBook refurbished de juiste keuze.

Kies uit verschillende MacBook modellen

Er zijn verschillende modellen van de Mac Book op de markt: de Apple MacBook Pro, Apple MacBook Air en de MacBook Retina. De Apple MacBook Pro is er met en zonder Touch Bar en met 13.3 inch, 14 inch, 15.4 inch en 16 inch beeldscherm, met diverse processoren zoals de Apple M1, M1 Max, of Apple M1 Pro chip van Apple zelf en intel core i5, i7 en zelf i9. Opslagruimte op ssd van 1 tb en zelfs 2tb is tegenwoordig beschikbaar. Bij nieuwe Mac is 8 GB of 16 GB RAM of zelfs 32 GB ook vaker standaard dan een optie. Steeds vaker zien wij een refurbished 13 inch MacBook Pro gekozen worden boven de refurbished MacBook Air 13,3 inch of 11,6 inch. Zoek je indien nodig een nieuw Apple MacBook met M2 chip 8 core cpu of Apple M2 pro zoals ook op de Apple Store wordt aangeboden? Kijk dan ook een bij onze nieuwe MacBooks.
Tweedehands MacBook Air kopen
Table of content

FAQ Refurbished MacBooks
Een refurbished Macbook is een gebruikte Macbook die is opgeknapt en gereviseerd om opnieuw te worden verkocht. Dit betekent dat de Macbook grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, zodat het weer in goede staat verkeert en zo goed als nieuw is.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook, waaronder:

 • Kostenbesparingen: refurbished Macbooks zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe Macbooks, waardoor je veel geld kunt besparen.
 • Duurzaamheid: door het kopen van een refurbished Macbook help je bij het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.
 • Milieuvriendelijkheid: refurbished Macbooks zijn ook milieuvriendelijk omdat ze voorkomen dat er nieuwe producten worden geproduceerd, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd.
 • Garantie en kwaliteit: refurbished Macbooks zijn vaak grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Hierdoor weet je dat je een hoogwaardig product koopt voor een lagere prijs.
  Lees hier meer in ons blog artikel over het kopen van een refurbished MacBook
Dit verschilt per model en de staat van de Macbook, maar over het algemeen zijn refurbished Macbooks tussen de 50% en 70% goedkoper dan nieuwe Macbooks.
Ja, refurbished Macbooks zijn betrouwbaar. Ze zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Bovendien bieden veel verkopers van refurbished Macbooks garanties en retourbeleid om de klanttevredenheid te waarborgen.
Zolang je koopt van een gerenommeerde verkoper als iUsed.nl zijn de refurbished Macbooks grondig controleert, zijn er geen risico's verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat er garanties en retourbeleid worden aangeboden.
Het enige nadeel van het kopen van een refurbished Macbook kan zijn dat je niet de nieuwste functies of technologieën hebt die beschikbaar zijn in de nieuwste modellen. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare laptop, kan een refurbished Macbook nog steeds een uitstekende keuze zijn.
Refurbished MacBooks zijn technisch volledig gecontroleerd en de behuizing schoongemaakt, maar de behuizing wordt meestal niet vervangen. Daardoor kunnen aan de buitenkant krassen of deukjes zichtbaar zijn. Die zijn uiteraard niet van invloed op de werking van de MacBook, maar ze bepalen wel de prijs. Hoe meer cosmetische schade, hoe minder je betaalt.
Een groot voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat de MacBook compleet is nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Daardoor is hij betrouwbaarder dan een tweedehands van bijvoorbeeld Marktplaats, maar goedkoper dan een nieuw exemplaar.