Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro 15 inch kopen | Tot 3 jaar garantie

Apple MacBook Pro 15 inch kopen

Is de MacBook Pro 15 inch refurbished de beste keuze voor jou?

Of je nu studeert, een krachtige laptop zoekt voor je alledaagse ontspanning of dat je je werk veilig wilt kunnen doen; de refurbished MacBook Pro 15 inch is een snelle en handzame laptop. Het True Tone Retina beeldscherm past zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Zo bekijk je dag en nacht alles in levendige kleuren.

De voordelen van de MacBook Pro 15 inch

De MacBook Pro 15 inch heeft een beeldscherm van 15,4 inch waar op je goed films kunt kijken. De tweedehands MacBook Pro 15 inch is snel, krachtig en veilig. Het toetsenbord is prettig stil. Multitasken is makkelijk met de Touch Bar. Met de refurbished MacBook Pro kun je snel en probleemloos foto’s en video’s bewerken. Maar juist ook voor alledaagse dingen zoals tekstverwerken of internetten, is de gebruikte MacBook Pro 15 inch een zeer geschikte laptop.

Productspecificaties van de refurbished MacBook Pro 15 inch

 • Scherm: 15 inch (15,4 inch)
 • Modeljaar: 2015, 2016, 2017 , 2018 of 2019
 • Processor: Intel Core i7 (Quadcore, HexaCore)  of Intel Core i9 (HexaCore, DecaCore)
 • Opslagruimte: 256GB, 512 GB, 1TB, 2TB of 4TB
 • Werkgeheugen: 16 GB , 32 GB of 64 GB

Waarom een refurbished MacBook Pro 15 inch online kopen?

De 2e hands MacBook hebben wij grondig getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Zo is jouw nieuwe refurbished MacBook Pro 15 inch technisch in uitstekende staat en heb jij een geweldige laptop tegen een scherpe prijs.

Refurbished MacBook Pro 15 inch met 3 jaar garantie bij iUsed

Een refurbished MacBook Pro met 15 inch scherm is koop je bij iUsed standaard met 3 jaar garantie. De 2ehands MacBook kunnen aan de buitenzijde wat kleine beschadigingen hebben. De binnenkant is echter helemaal in orde en up-to-date. Door het kopen van je refurbished MacBook Pro 15 inch bij iUsed, ben je euro’s goedkoper uit en profiteer je van vele voordelen.
Tweedehands MacBook Pro 15 inch
Table of content

FAQ Refurbished MacBooks
Een refurbished Macbook is een gebruikte Macbook die is opgeknapt en gereviseerd om opnieuw te worden verkocht. Dit betekent dat de Macbook grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, zodat het weer in goede staat verkeert en zo goed als nieuw is.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook, waaronder:

 • Kostenbesparingen: refurbished Macbooks zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe Macbooks, waardoor je veel geld kunt besparen.
 • Duurzaamheid: door het kopen van een refurbished Macbook help je bij het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.
 • Milieuvriendelijkheid: refurbished Macbooks zijn ook milieuvriendelijk omdat ze voorkomen dat er nieuwe producten worden geproduceerd, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd.
 • Garantie en kwaliteit: refurbished Macbooks zijn vaak grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Hierdoor weet je dat je een hoogwaardig product koopt voor een lagere prijs.
  Lees hier meer in ons blog artikel over het kopen van een refurbished MacBook
Dit verschilt per model en de staat van de Macbook, maar over het algemeen zijn refurbished Macbooks tussen de 50% en 70% goedkoper dan nieuwe Macbooks.
Ja, refurbished Macbooks zijn betrouwbaar. Ze zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Bovendien bieden veel verkopers van refurbished Macbooks garanties en retourbeleid om de klanttevredenheid te waarborgen.
Zolang je koopt van een gerenommeerde verkoper als iUsed.nl zijn de refurbished Macbooks grondig controleert, zijn er geen risico's verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat er garanties en retourbeleid worden aangeboden.
Het enige nadeel van het kopen van een refurbished Macbook kan zijn dat je niet de nieuwste functies of technologieën hebt die beschikbaar zijn in de nieuwste modellen. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare laptop, kan een refurbished Macbook nog steeds een uitstekende keuze zijn.
Refurbished MacBooks zijn technisch volledig gecontroleerd en de behuizing schoongemaakt, maar de behuizing wordt meestal niet vervangen. Daardoor kunnen aan de buitenkant krassen of deukjes zichtbaar zijn. Die zijn uiteraard niet van invloed op de werking van de MacBook, maar ze bepalen wel de prijs. Hoe meer cosmetische schade, hoe minder je betaalt.
Een groot voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat de MacBook compleet is nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Daardoor is hij betrouwbaarder dan een tweedehands van bijvoorbeeld Marktplaats, maar goedkoper dan een nieuw exemplaar.