Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPad Air kopen | tot 3 jaar garantie

Tweedehands iPad Air kopen

Voordelen van de refurbished iPad Air?

Door het kopen van een refubished iPad Air heb je een iPad die geschikt is voor privégebruik en voor zakelijk gebruik. Met het Retina-beelscherm zie je alles haarscherp op het beeldscherm dat 9.7 of zelfs 10.5 inch is. De tweedehands iPad Air heeft hoogwaardige specificaties. Bewerk je vaak foto’s of speel je graag een game? Dat is geen probleem op de refurbished iPad Air.

Koop je een iPad Air refurbished, dan profiteer je van:
  • Hoge kwaliteit: je hebt nog jaren plezier van je iPad Air. 
  • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s. 
  • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht. 
  • Goede accu: de iPad Air hoef je niet vaak op te laden. 
  • Licht van gewicht: neem je iPad eenvoudig overal mee naartoe.

Wanneer is de refurbished iPad Air de beste keuze voor jou?

Of je nu een iPad Air zoekt voor privégebruik of zakelijk gebruik, er is altijd een gebruikte iPad Air die bij je past. Je koppelt eenvoudig een Apple Pencil, Smart Keyboard of Magic Keyboard aan je refurbished iPad Air. De iPad Air is dun, licht en krachtig. De ideale iPad om mee te nemen naar je studie en je werk. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, voor een opslagcapaciteit van 64GB of 256 GB en uiteraard met of zonder 4G.

Kies uit verschillende iPad Air modellen

Er zijn verschillende refurbished iPad Air modellen verkrijgbaar bij iUsed. Er is dus altijd een 2e hands iPad Air voor jou. Of je nu gaat voor de iPad Air 1, de refurbished iPad Air 2, iPad Air 3 refurbished of de nieuwste Apple iPad Air 4, de iPad Air is geschikt voor het hele gezin. Wij hebben je nieuwe refurbished iPad Air nagekeken en schoongemaakt. Zo profiteer jij van de krachtige iPad Air, zonder er teveel voor te betalen.
Refurbished Apple iPad Air
Table of content

FAQ Refurbished iPads
Een refurbished iPad is een gebruikte iPad die is teruggestuurd naar de fabrikant of verkoper, die vervolgens alle onderdelen heeft nagekeken, gerepareerd en vervangen waar nodig. De iPad wordt vervolgens weer te koop aangeboden als "refurbished" en is vaak goedkoper dan een nieuwe iPad.
Een refurbished iPad is grondig geïnspecteerd, getest en gerepareerd voordat deze opnieuw wordt verkocht, terwijl een tweedehands iPad vaak in de oorspronkelijke staat wordt verkocht zonder inspectie of reparatie.
Ja, refurbished iPads zijn betrouwbaar. Ze zijn uitgebreid getest en gerepareerd voordat ze weer te koop worden aangeboden. Bovendien worden ze vaak geleverd met garanties en retourbeleid.
Garanties voor refurbished iPads variëren per verkoper en product. Sommige verkopers bieden een standaard garantie van bijvoorbeeld 3 maanden, terwijl andere verkopers zoals iUsed uitgebreidere garanties bieden tot wel 3 jaar. Het is belangrijk om te controleren wat voor soort garantie er wordt aangeboden voordat u een refurbished iPad koopt.
Ja, refurbished iPads zijn duurzaam omdat ze opnieuw worden gebruikt in plaats van te worden weggegooid. Dit vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en helpt het milieu te beschermen. Bovendien zijn refurbished iPads vaak goedkoper dan nieuwe iPads, wat betekent dat u geld kunt besparen terwijl u bijdraagt aan duurzaamheid.