Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPad Pro kopen | tot 3 jaar garantie

Refurbished Apple iPad Pro

Voordelen van de refurbished iPad Pro

De iPad Pro refurbished is zeer geschikt voor zwaardere programma’s. Verder is de refurbished iPad Pro leverbaar met een 9.7 inch scherm, een 10.5 inch scherm, een 11 inch scherm en een 12.9 inch Retina-beeldscherm. Ideaal voor het bewerken van foto’s of het kijken van een video. Met de Split-Screen functie is multitasking op je tweedehands iPad Pro zeer eenvoudig.

Koop je een refurbished iPad Pro, dan profiteer je van:
  • Hoge kwaliteit: je hebt nog jaren plezier van de krachtige Apple iPad Pro.
  • Snelle processor en voldoende opslag: 64GB, 128GB, 256GB of 512GB.
  • Retina-scherm: zeer scherpe beeldkwaliteit.
  • Goede accu: de iPad Pro refurbished gaat uren mee zonder op te hoeven laden. 
  • Licht van gewicht: je neemt je refurbished iPad Pro makkelijk overal mee naartoe.

Wanneer is de iPad Pro refurbished de beste keuze voor jou?

Wil je zakelijk een goede Apple iPad, dan is de iPad Pro de juiste keuze. De gebruikte iPad Pro heeft geen moeite met zwaardere programma’s en ook meerdere dingen tegelijk doen, zoals je e-mail doen terwijl je een leuke film kijkt, is geen probleem. Koop je je iPad Pro refurbished, dan profiteer je van al deze voordelen, maar betaal je euro’s minder.

Kies uit verschillende iPad Pro modellen

Er zijn verschillende iPad Pro modellen op de markt en ook bij iUsed hebben wij een groot aanbod 2e hands iPad Pro 2016, iPad Pro 2017, iPad Pro 2018 en iPad Pro 2020 modellen op voorraad. Het 9.7 inch scherm, 10.5 inch scherm, of zelfs 12.9 inch scherm unlock je eenvoudig met je vingerafdruk. De iPad Pro heeft vanaf 2018 Face ID. 
Tweedehands iPad Pro kopen
Table of content

FAQ Refurbished iPads
Een refurbished iPad is een gebruikte iPad die is teruggestuurd naar de fabrikant of verkoper, die vervolgens alle onderdelen heeft nagekeken, gerepareerd en vervangen waar nodig. De iPad wordt vervolgens weer te koop aangeboden als "refurbished" en is vaak goedkoper dan een nieuwe iPad.
Een refurbished iPad is grondig geïnspecteerd, getest en gerepareerd voordat deze opnieuw wordt verkocht, terwijl een tweedehands iPad vaak in de oorspronkelijke staat wordt verkocht zonder inspectie of reparatie.
Ja, refurbished iPads zijn betrouwbaar. Ze zijn uitgebreid getest en gerepareerd voordat ze weer te koop worden aangeboden. Bovendien worden ze vaak geleverd met garanties en retourbeleid.
Garanties voor refurbished iPads variëren per verkoper en product. Sommige verkopers bieden een standaard garantie van bijvoorbeeld 3 maanden, terwijl andere verkopers zoals iUsed uitgebreidere garanties bieden tot wel 3 jaar. Het is belangrijk om te controleren wat voor soort garantie er wordt aangeboden voordat u een refurbished iPad koopt.
Ja, refurbished iPads zijn duurzaam omdat ze opnieuw worden gebruikt in plaats van te worden weggegooid. Dit vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en helpt het milieu te beschermen. Bovendien zijn refurbished iPads vaak goedkoper dan nieuwe iPads, wat betekent dat u geld kunt besparen terwijl u bijdraagt aan duurzaamheid.