Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en Gratis geleved Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro 14" kopen | tot 3 jaar garantie

Is de MacBook Pro 14 inch refurbished de beste keuze voor jou?

Wat je ook wil doen, internetten, foto’s en video’s bewerken of films kijken, de MacBook Pro met 14 inch scherm kan het moeiteloos aan. Je neemt je refurbished MacBook Pro met 14 inch scherm eenvoudig mee naar je studie of je werk. Je tweedehands MacBook Pro start snel op en door het Retina-scherm heb je altijd heel scherp beeld.

De voordelen van de MacBook Pro 14 inch

De refurbished MacBook Pro 14 inch kan moeiteloos meerdere programma’s aan. Daardoor is de gebruikte MacBook Pro 14 inch refurbished uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, zoals tekstverwerken, internetten en films kijken. Werk je veel buiten de deur? De MacBook Pro 14 inch is lekker handzaam, waardoor je de laptop makkelijk meeneemt.

Wanneer is de MacBook Pro de beste keuze voor jou?

De MacBook Pro biedt ontzettend veel. En koop je de laptop refurbished, dan betaal je ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doe je veel foto- en/of videobewerking? Dan is de gebruikte MacBook Pro zeker de beste keuze voor jou! Ook als je minder aan foto-en videobewerking doet, is de MacBook Pro door het hoge gebruiksgemak voor jou een goede keuze. Werk je met zwaardere programma’s? De snelle processor van de 2e hands MacBook Pro kan dit prima aan. Of kijk je graag een mooie film op jouw laptop? Door het prachtige retina-scherm geniet je optimaal van de kleuren van de film.

Kies uit verschillende MacBook Pro modellen

Er zijn verschillende modellen van de MacBook Pro op de markt. Het uitzoeken van een refurbished MacBook Pro kan nog best een klus zijn. Wij helpen je graag. Hoe kleiner en eenvoudiger het model is, des te goedkoper wij deze kunnen aanbieden.

De refurbished MacBook Pro is er in 13.3 inch, 15.4 inch en 16 inch, met diverse processoren en opslagruimte. Wil jij de MacBook Pro gebruiken voor lichtere taken of voor fotobewerking? Kies dan een van de eenvoudigere versies. Bijvoorbeeld de MacBook Pro 2016, 2017 of 2018. Wil je aan de slag met videobewerking? Kies dan voor de zwaarste 2ehands MacBook Pro en zijn de modellen uit 2019 of 2020 een mooie keus. Het gebeurt steeds vaker dat wij refurbished modellen kunnen aanbieden met een CPU 16 Core GPU of modellen met een Apple M1 en zelfs Apple M1 Pro processor.