Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPad kopen | tot 3 jaar garantie

Refurbished iPads kopen

iPad refurbished kopen

Wil je profiteren van alle voordelen van een Apple iPad, maar niet de hoofdprijs betalen? Koop dan een refurbished iPad bij iUsed. Wij hebben de iPad van jouw keuze volledig getest, schoon gemaakt en voorzien van een nieuwe iPadOS. Zo heb jij dus altijd een kwalitatieve tweedehands iPad om op te werken, waarmee je foto’s kunt bewerken, videocalls kunt houden of een game kunt spelen. Alle apps gemakkelijk via de app store van Apple.

  • Scherm: Retina display
  • Opslagcapaciteit: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB of 256 GB
  • Verbinding: WiFi Only model óf WiFi + 4G model
  • Modellen: iPad, iPad Pro, iPad Air, iPad mini
  • Kleuren: Space Gray, Silver, Rose Gold, Green, Sky Blue

Voordelen van de iPad?

Wil je altijd en overal bereikbaar zijn? Waar je ook bent kunnen werken, studeren, gamen of haarscherpe videocalls voeren? Dat is wat een iPad je biedt. Of je nu alleen eenvoudige handelingen wil kunnen uitvoeren of juist complexe beeldbewerking wil doen. Het hele gezin kan snel en eenvoudig aan de slag met een gebruikte iPad.

Refurbished iPad met garantie bij iUsed

Bij iUsed koop je een refurbished iPad uit het bedrijfsleven. Dat zijn 2e hands iPads van topkwaliteit die je bij iUsed koopt tegen scherpe prijzen. Daarbij bieden wij ook nog eens 3 jaar garantie op iedere refurbished iPad. Ben je toch niet tevreden? Laat het ons weten, dan krijg je je geld terug.

Kies uit verschillende iPad modellen

Of je nu een iPad zoekt voor zakelijk gebruik, voor school of gewoon om thuis te gebruiken, bij iUsed vind je altijd een refurbished iPad die bij jouw wensen past. Wij hebben voor jou de iPad Air, iPad mini, iPad 2017, iPad 2018, iPad 2019 en iPad Pro. Bij iUsed vind je je refurbished iPad in allerlei kleuren, zoals Gold, Rose Gold of gewoon Space Gray of Silver. Ook kun je kiezen uit een opslagcapaciteit van 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB of 256 GB.
Tweedehands Apple iPads
Table of content

FAQ Refurbished iPads
Een refurbished iPad is een gebruikte iPad die is teruggestuurd naar de fabrikant of verkoper, die vervolgens alle onderdelen heeft nagekeken, gerepareerd en vervangen waar nodig. De iPad wordt vervolgens weer te koop aangeboden als "refurbished" en is vaak goedkoper dan een nieuwe iPad.
Een refurbished iPad is grondig geïnspecteerd, getest en gerepareerd voordat deze opnieuw wordt verkocht, terwijl een tweedehands iPad vaak in de oorspronkelijke staat wordt verkocht zonder inspectie of reparatie.
Ja, refurbished iPads zijn betrouwbaar. Ze zijn uitgebreid getest en gerepareerd voordat ze weer te koop worden aangeboden. Bovendien worden ze vaak geleverd met garanties en retourbeleid.
Garanties voor refurbished iPads variëren per verkoper en product. Sommige verkopers bieden een standaard garantie van bijvoorbeeld 3 maanden, terwijl andere verkopers zoals iUsed uitgebreidere garanties bieden tot wel 3 jaar. Het is belangrijk om te controleren wat voor soort garantie er wordt aangeboden voordat u een refurbished iPad koopt.
Ja, refurbished iPads zijn duurzaam omdat ze opnieuw worden gebruikt in plaats van te worden weggegooid. Dit vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en helpt het milieu te beschermen. Bovendien zijn refurbished iPads vaak goedkoper dan nieuwe iPads, wat betekent dat u geld kunt besparen terwijl u bijdraagt aan duurzaamheid.