Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en Gratis geleved Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Air 15" kopen | 3 jaar garantie

Voordelen van de refurbished MacBook Air 15"?

De MacBook Air 15 inch refurbished is krachtig genoeg voor foto- en videobewerking. Door het vermogen en de snelheid van de tweedehands MacBook Air kun je probleemloos verschillende dingen tegelijk doen op de laptop. De MacBook Air heeft verder een geweldig 15 inch beeldscherm dat zorgt voor een optimale kleurkwaliteit.

Koop je een MacBook Air 15" refurbished, dan profiteer je van:
  • Hoge kwaliteit: een laptop waar je jaren plezier van gaat hebben. 
  • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s.
  • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht.
  • Goede accu: de refurbished MacBook Air 15" gaat een hele (werk)dag mee zonder op te hoeven laden.
  • Licht van gewicht: neem je laptop eenvoudig overal mee naartoe.

Wanneer is de MacBook Air 15" de beste keuze voor jou?

De MacBook Air 15" biedt ontzettend veel. En koop je de laptop refurbished, dan betaal je ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doe je veel foto- en/of videobewerking? Dan is de gebruikte MacBook Air 15" zeker de beste keuze voor jou! Ook als je minder aan foto-en videobewerking doet, is de MacBook Air door het hoge gebruiksgemak voor jou een goede keuze. Werk je met zwaardere programma’s? De snelle processor van de 2e hands MacBook Air kan dit prima aan. Of kijk je graag een mooie film op jouw laptop? Door het prachtige retina-scherm geniet je optimaal van de kleuren van de film.

Kies uit verschillende MacBook Air 15 Inch modellen

Er zijn verschillende modellen van de MacBook Air 15 op de markt. Het uitzoeken van een refurbished MacBook Air kan nog best een klus zijn. Wij helpen je graag. Hoe kleiner en eenvoudiger het model is, des te goedkoper wij deze kunnen aanbieden.

De refurbished MacBook Air is er in 11 inch, 13 inch en 15 inch, met diverse processoren en opslagruimte. Wil jij de MacBook Air gebruiken voor lichtere taken of voor fotobewerking? Kies dan een van de eenvoudigere versies. Bijvoorbeeld de MacBook Air uit 2016, 2017 of 2018. Wil je aan de slag met videobewerking? Kies dan voor de zwaarste 2ehands MacBook Air en zijn de modellen uit 2019 of 2020 een mooie keus. Het gebeurt steeds vaker dat wij refurbished modellen kunnen aanbieden met een CPU 16 Core GPU of modellen met een Apple M1 en zelfs Apple M1 Pro processor.