Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPad Mini kopen | tot 3 jaar garantie

Refurbished iPad mini kopen

Voordelen van de refurbished iPad mini?

Razendsnel door je apps gaan, doe je met gemak op de veelzijdige refurbished iPad mini. De Apple iPad mini heeft een A12 Bionic processor en open je met Touch ID. Je kunt makkelijk multitasken op een tweedehands iPad mini van iUsed. Dus je e-mail doen terwijl je een leuke film kijkt, is geen enkel probleem.

Koop je een iPad Mini refurbished, dan profiteer je van:
  • Hoge kwaliteit: je hebt nog jaren plezier van je refurbished iPad mini 
  • Snelle processor: geschikt voor het bewerken van foto’s en video 
  • Retina-scherm: goed beeld voor het kijken naar video 
  • Goede accu: je iPad mini refurbished gaat uren mee 
  • Licht van gewicht: ideaal om mee te nemen waar je maar heengaat

Wanneer is de refurbished iPad mini de beste keuze voor jou?

Een iPad mini biedt je maximale mogelijkheden. Heb je inspiratie onderweg? Je pakt je gebruikte iPad mini eenvoudig met één hand tevoorschijn. De batterij gaat uren mee. En koop je je nieuwe iPad mini refurbished, dan betaal je ook nog eens een aantrekkelijke prijs.

Kies uit verschillende iPad mini modellen bij iUsed

Natuurlijk kun je bij iUsed kiezen uit de verschillende iPad mini modellen, zoals de 2e hands iPad mini 3, de iPad mini 4 en de iPad mini 5 refurbished. Wij leveren de modellen met 7.9 inch, 9.7 of 12.9 inch scherm en in Silver of Space Gray. Wij hebben dus altijd de iPad Mini die bij jou past.
Tweedehands iPad mini
Table of content

FAQ Refurbished iPads
Een refurbished iPad is een gebruikte iPad die is teruggestuurd naar de fabrikant of verkoper, die vervolgens alle onderdelen heeft nagekeken, gerepareerd en vervangen waar nodig. De iPad wordt vervolgens weer te koop aangeboden als "refurbished" en is vaak goedkoper dan een nieuwe iPad.
Een refurbished iPad is grondig geïnspecteerd, getest en gerepareerd voordat deze opnieuw wordt verkocht, terwijl een tweedehands iPad vaak in de oorspronkelijke staat wordt verkocht zonder inspectie of reparatie.
Ja, refurbished iPads zijn betrouwbaar. Ze zijn uitgebreid getest en gerepareerd voordat ze weer te koop worden aangeboden. Bovendien worden ze vaak geleverd met garanties en retourbeleid.
Garanties voor refurbished iPads variëren per verkoper en product. Sommige verkopers bieden een standaard garantie van bijvoorbeeld 3 maanden, terwijl andere verkopers zoals iUsed uitgebreidere garanties bieden tot wel 3 jaar. Het is belangrijk om te controleren wat voor soort garantie er wordt aangeboden voordat u een refurbished iPad koopt.
Ja, refurbished iPads zijn duurzaam omdat ze opnieuw worden gebruikt in plaats van te worden weggegooid. Dit vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en helpt het milieu te beschermen. Bovendien zijn refurbished iPads vaak goedkoper dan nieuwe iPads, wat betekent dat u geld kunt besparen terwijl u bijdraagt aan duurzaamheid.