It's smart
to use
iUsed

Uitstekend

It's smart
to use
iUsed

Uitstekend

Keuzehulp

Nieuw, refurbished of tweedehands. De keuze is reuze, maar maak je wel de juiste beslissing? Is dat nieuwe model wel de beste koop of voldoet een oudere model toch beter aan jouw wensen?

Na meer dan 27 jaar ervaring heeft iUsed heel wat kennis verzameld, die wij graag met jou delen. iUsed is niet voor niets dé Mac specialist. Om jou verder te helpen, hebben we al onze kennis gebundeld in een duidelijk overzicht in blogs en 4 technische vergelijkers. Zo kun je gemakkelijk de technische verschillen tussen de modellen vergelijken, zodat je wellicht tot de ontdekking komt dat een refurbished product een stuk goedkoper zonder in te leveren op de kwaliteit.


Succes met het maken van jouw keuze!

Zekerheid met keurmerk refurbished

Standaard 3 jaar garantie

30 dagen niet goed, geld terug

Vergelijk iPhones

Ben je op zoek naar een iPhone met thuisknop of Face ID? Ga dan voor een iPhone SE of een iPhone uit de X-serie. Is een goede camera voor jou het belangrijkst? Kies dan een van de nieuwere modellen, zoals een iPhone 12 of 13.

Gebruik onze vergelijker om alle iPhone specificaties te vergelijken.

Vergelijk alle refurbished iPhones

Vergelijk iPads

iPad Pro, iPad Air, iPad mini of de standaard iPad? Er is veel keus en de verschillen zijn groot. De normale iPad is een goed instapmodel, de iPad mini ligt wat fijner in de hand en de iPad Air en iPad Pro zijn geavanceerder.

Gebruik onze vergelijk tool om alle verschillende iPads met elkaar te vergelijken.

Vergelijk alle refurbished iPads

Vergelijk MacBooks Air

Ben je op zoek naar een laptop voor basis werkzaamheden zoals: internetten, e-mailen, tekstverwerken, video’s afspelen en muziek luisteren? Dan is de meest voordeligste optie de MacBook Air. Dit model is lekker licht van gewicht en daardoor kan je hem overal mee naartoe nemen. iUsed heeft een groot aanbod MacBook Air modellen in het assortiment, met veel verschillende specificaties. Ben je op zoek naar de perfecte MacBook voor jou?

Vergelijk alle modellen.

Vergelijk alle refurbished MacBooks Air

Vergelijk MacBook Pro

Moet je met zwaardere programma's aan de slag? Dan kan je het beste kiezen voor een MacBook Pro. Deze krachtige laptop is geschikt om al jouw foto’s te bewerken met Photoshop. Daarnaast kan je met een MacBook Pro ook goed video’s bewerken en grafische games spelen. Met onze vergelijk tool zie je gemakkelijk wat de verschillen tussen de modellen zijn en voor een krachtige laptop een MacBook Pro je precies in huis haalt.

Vergelijk specificaties als CPU, RAM en graphics.

Vergelijk alle refurbished MacBooks Pro

Kies refurbished als het kan... nieuw als het moet!

iUsed Blog

voordelen-kopen-refurbished-macbook-png

Refurbished Macbooks is een steeds populairdere keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare laptop. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn van het kopen van een refurbished Macbook ten opzichte van een nieuw.

hoe-reset-je-een-ipad

Het kan zomaar voorkomen dat je iPad niet meer reageert of je scherm bevriest. Dan kan het helpen om je iPad te resetten. In dit artikel leggen we je precies uit wat het verschil is tussen een zachte reset, een harde reset en hoe je beide uitvoert.

hoe-maak-je-apple-producten-schoon

Wil je graag je iPhone, MacBook of iMac schoonmaken? Maar je weet niet hoe je het beste je Apple device schoon kan maken? In dit artikel vertellen we jou precies welke materialen je het beste kunt gebruiken om jouw device schoon te maken.

Altijd de beste refurbished Apple deals

De beste deals in jouw mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief