It's smart
to use
iUsed

Excellent

Zakelijk en educatief slim ondernemen

Het bedrijfsleven en onderwijs kiezen steeds vaker voor refurbished Apple MacBooks, iMacs, iPads & iPhones. Ze zijn betaalbaar én je krijgt bij iUsed zakelijke ondersteuning, expertise, garanties en extra services. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of naar een offerte, dat kan al vanaf 5 devices.

Honderden bedrijven, scholen en leerlingen werken nu dankzij iUsed met zowel nieuwe als refurbished gecertificeerde Apple hardware. Apple producten gaan lang mee, zijn gebruikersvriendelijk, professioneel, betrouwbaar en veilig. Bij iUsed krijg je van aanschaf en service tijdens gebruik, tot inruil en veilige afvoer van IT-apparatuur advies, hulp en ondersteuning.


Neem contact op

Eerlijk advies & technische ondersteuning

Landelijke service dekking: online & op locatie

Binnen 24 uur een vervangend device

Niet duur, wel duurzaam

Refurbished is duurzaam, circulair, bespaart grondstoffen en vermindert CO2-uitstoot. De professionele manier waarop wij refurbishen maakt onze Apple producten 100% technisch betrouwbaar én betaalbaar. Als marktleider in- en verkoop van Apple hardware in de Benelux zijn we scherp in prijs én krijg je gegarandeerde expertise en support. Zo zijn we jouw duurzame partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Betrokken en slim geregeld

iUsed denkt met je mee. Werknemers en leerlingen zijn productiever en betrokkener als ze hun eigen apparaat mogen kiezen. Daarom biedt iUsed zakelijk een eigen platform aan waar slim en snel de aankoop en inruil van apparatuur geregeld kan worden. Ook kunnen medewerkers en/of studenten hier tegen gereduceerde prijzen refurbished producten van Apple kopen. Onze adviseurs Jip, Laurens en Dion vertellen je graag over de voordelen van dit platform.

Collectief CO2 besparen

Refurbished producten zijn kostenbesparend én duurzaam.
Win-win dus. Samen maken we het verschil.

 • Refurbished: niet duur, wel duurzaam
 • Samen bespaarden we 3.139.687 kg CO2 in 2023
 • Bied personeel & leerlingen voordeel

Bekijk alle duurzame voordelen

Vraag het onze accountmanagers

We staan voor je klaar en geven graag advies op maat voor jouw bedrijf of organisatie. Stel die vragen over het technisch beheer en de uitrol van Mobile Device Management.

Alle zakelijke voordelen

 • 1

  Inruilen & Upgraden

  Scherpe prijs en inruilwaarde: gemakkelijk upgraden en nog voordeliger met inruilkorting.Lees meer over Inruilen & Upgraden.

 • 2

  Mobile Device Management

  Apple Device Enrollment Programma (DEP) integreren in MDM. Laat de techniek voor je werken, onze iUsed experts regelen het.Lees meer over Mobile Device Management.

 • 3

  Persoonlijk advies & contact

  Een vaste adviseur, korte snelle lijnen én zakelijke ondersteuning.

 • 4

  24 uur garantieservice

  Zekerheid dat mogelijke problemen binnen de garantie in één werkdag worden opgelost met reparatie of vervangende (leen)apparatuur.

 • 5

  28+ jaar zakelijke ervaring

  Sinds 1996 dé zakelijke refurbished Apple leverancier.

Oude hardware is geld waard

iUsed is de grootste Apple opkoper in de Benelux. Daarom krijg je hier de hoogste inruilprijs voor oude hardware die wij veilig en verantwoord hergebruiken.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Ontdek alle voordelen van Apple voor jouw organisatie

Ontdek de mogelijkheden van iUsed zakelijk en educatief

Professioneel, gebruikersvriendelijk & betaalbaar

iMacs & MacBooks

Grafische programma's draaien hier het beste op. Klanten in de creatieve sector zoals marketingbureaus, grafisch ontwerp & vormgeving en videomakers kiezen zeer bewust voor Apple. Professionele duurzame kwaliteit.

iPads & iPhones

Onze iPads en iPhones hebben een lange levensduur en worden veel gebruikt in het lager en middelbaar onderwijs, de horeca, op beurzen, in de zorg en bij verhuurbedrijven. Veilig, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk.

Huur Apple apparatuur

Ideaal en kostenbesparend. Huur nu onze Apple devices. Zeker in examentijd kloppen onderwijsinstellingen bij ons aan. Maar denk ook aan evenementen en beurzen. We hebben circa 3000 devices op voorraad.

Wat onze klanten zeggen

ICT-manager Omnia College

"Hier wordt meegedacht over mogelijkheden binnen het budget. Door duurzame refurbished laptops te kiezen met 3 jaar garantie was onze keuze tussen nieuw en refurbished eenvoudig gemaakt. Ook het contact en de service hebben wij als prettig ervaren."

IT Beheerder Driestar college

"Wij werken al jaren op prettige wijze samen met iUsed. Ze hebben een goede en vlotte communicatie en de afhandeling verloopt altijd naar tevredenheid. Wij raden iUsed dus zeker aan."

Altijd up-to-date & slim zaken doen

Abonneer je op de nieuwsbrief om per e-mail de beste zakelijke Apple ontwikkelingen & aanbiedingen te volgen.

Kies refurbished als het kan... nieuw als het moet!