Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPhone SE kopen | tot 3 jaar garantie

Tweedehands iPhone SE

Refurbished iPhone SE kopen

Om te profiteren van alle voordelen van de iPhone SE hoef je deze niet nieuw te kopen. Door de iPhone SE refurbished te kopen bij iUsed, ben je veel goedkoper uit. En het kopen van een refurbished iPhone SE is ook nog eens duurzamer dan het kopen van een nieuwe iPhone SE.

Is de iPhone SE refurbished de beste keuze voor jou?

De iPhone SE 2020 refurbished is een snelle en handige smartphone. Door het praktische formaat bedien je je tweedehands iPhone SE makkelijk met een hand. Een iPhone SE is een goede keuze met zijn goede schermkwaliteit. Ideaal voor het kijken van een video of voor het gamen op je refurbished iPhone SE.

De iPhone SE: lekker snelle smartphone

Door de A13 bionic chip laadt je gebruikte iPhone SE de apps die je wilt gebruiken, lekker snel. Je maakt scherpe foto’s zonder problemen en ook het kijken van een video is superscherp op het Retina HD-display.

Productspecificaties van de refurbished iPhone SE

  • A13 Bionic Chip
  • Snelle processor
  • Scherm: 4,7 inch LCD-scherm
  • Opslagcapaciteit: 64 GB, 128 GB, 256 GB
  • Kleuren: (PRODUCT)RED, White, Black

Wat is het verschil tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone SE 2016?

De 2e hands iPhone SE is een van de bestverkochte Apple smartphones ooit. De iPhone SE 2020 is het broertje van het model uit 2016. De iPhone SE 2020 is mooi rond afgewerkt en de achterzijde is van glas. En de iPhone SE 2020 heeft betere specificaties dan de iPhone 2016.

Wat is het verschil tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone 11?

De iPhone 2020 is de opvolger van de iPhone 11. De iPhone 11 is een slag groter. De componenten in de iPhone SE 2020 zijn hetzelfde als die van de iPhone 11, maar de iPhone SE 2020 is een stuk voordeliger. Zeker als je je nieuwe iPhone SE refurbished koopt.

Waarom een refurbished iPhone SE online kopen?

Om te kunnen genieten van deze populaire iPhone, hoef je deze niet nieuw te kopen. Koop je iPhone SE refurbished bij iUsed. Dan ben je euro’s goedkoper uit, het is duurzamer dan het kopen van een nieuwe iPhone SE en je krijgt bij iUsed ook nog eens 2 jaar garantie op je 2ehands iPhone SE.
Refurbished iPhone se kopen
Table of content

FAQ Refurbished iPhones
Refurbished iPhones zijn gebruikte iPhones die zijn opgeknapt en opnieuw verkocht door een derde partij. Deze iPhones zijn zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt om te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren.
Ja, als je koopt bij een betrouwbare verkoper als iUsed, swoop of refurbisheddirect, is de kans groot dat je een refurbished iPhone van goede kwaliteit krijgt. Vaak worden deze iPhones geleverd met een garantie, zodat je zeker weet dat je krijgt waarvoor je hebt betaald.
De batterij van een refurbished iPhone heeft een batterijconditie tussen de 82 en 100 procent. Het is niet standaard 100 procent, omdat de batterij gebruikt is. Dat heeft geen invloed op de werking van het toestel, want het is 100% functioneel. Het direct vervangen van een goede batterij is niet nodig. Dat is duurzamer en geeft minder elektronisch afval. De batterijconditie zegt niets over het batterijpercentage, want je laadt het toestel gewoon op tot maximaal 100 procent.
Een refurbished iPhone is anders dan een tweedehands iPhone omdat deze iPhones zijn opgeknapt en getest om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren. Een tweedehands iPhone is gewoon een gebruikte telefoon zonder garantie op de kwaliteit of werking ervan.
Een refurbished iPhone kan vaak veel goedkoper zijn dan een nieuwe iPhone, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is. Ook kun je vaak kiezen uit oudere modellen die niet meer te koop zijn als nieuw.
Er zijn verschillende betrouwbare verkopers van refurbished iPhones online en offline. Het is belangrijk om te kiezen voor een verkoper met goede recensies en een garantie op de kwaliteit van de iPhone. Enkele populaire verkopers zijn swoop, Renewd, en iUsed.