Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Air 13 inch kopen | Tot 3 jaar garantie

Refurbished MacBook Air

Is de MacBook Air 13 inch refurbished de beste keuze voor jou?

Zoek je een laptop die makkelijk de zwaarste programma’s aankan? Die je moeiteloos de hele dag kan gebruiken voor je studie, voor je werk of gewoon thuis? Dan is de refurbished MacBook Air 13 inch met 13,3 inch scherm de beste keuze. De batterij van de MacBook Air 13 inch refurbished, ofwel MacBook Air 13 inch reconditionné, gaat makkelijk 18 uur mee. Door de krachtige Apple M1-chip draaien zware grafische programma’s zoals Photoshop zonder problemen. Ook kan je eenvoudig multitasken.

De voordelen van de MacBook Air 13 inch

De refurbished MacBook Air 13 inch, ook wel MacBook Air 13 inch reconditionné genoemd, is voorzien van Mac OS Big Sur. Zo kan je eenvoudige dagelijkse taken uitvoeren, snel internetten, maar ook moeiteloos video- en fotobewerking doen. Door de True Tone technologie heb je altijd een zeer heldere kleurweergave. Je ontgrendelt je MacBook Air 13 inch veilig met Touch ID.

Productspecificaties van de refurbished MacBook Air 13 inch

  • Scherm: 13 inch (13,36 inch) 
  • Opslagruimte: 128GB, 256GB of 512 GB 
  • Werkgeheugen: 8GB

Waarom een refurbished MacBook Air 13 inch online kopen?

De gebruikte MacBook hebben wij grondig getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Zo is jouw nieuwe refurbished MacBook Air technisch in uitstekende staat en heb jij een geweldige laptop tegen een scherpe prijs.

Refurbished MacBook Air 13 inch met 3 jaar garantie bij iUsed

Een 2e hands MacBook Air met 13 inch scherm is koop je bij iUsed met 3 jaar garantie. De refurbished MacBook kunnen aan de buitenzijde wat kleine beschadigingen hebben. De binnenkant is echter helemaal in orde en up-to-date. Door het kopen van je refurbished MacBook Air 13 inch bij iUsed, ben je euro’s goedkoper uit en profiteer je van vele voordelen.
Tweedehands Apple MacBook Air 13 inch
Table of content

FAQ Refurbished MacBooks
Een refurbished Macbook is een gebruikte Macbook die is opgeknapt en gereviseerd om opnieuw te worden verkocht. Dit betekent dat de Macbook grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, zodat het weer in goede staat verkeert en zo goed als nieuw is.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook, waaronder:

  • Kostenbesparingen: refurbished Macbooks zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe Macbooks, waardoor je veel geld kunt besparen.
  • Duurzaamheid: door het kopen van een refurbished Macbook help je bij het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.
  • Milieuvriendelijkheid: refurbished Macbooks zijn ook milieuvriendelijk omdat ze voorkomen dat er nieuwe producten worden geproduceerd, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd.
  • Garantie en kwaliteit: refurbished Macbooks zijn vaak grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Hierdoor weet je dat je een hoogwaardig product koopt voor een lagere prijs.
    Lees hier meer in ons blog artikel over het kopen van een refurbished MacBook
Dit verschilt per model en de staat van de Macbook, maar over het algemeen zijn refurbished Macbooks tussen de 50% en 70% goedkoper dan nieuwe Macbooks.
Ja, refurbished Macbooks zijn betrouwbaar. Ze zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Bovendien bieden veel verkopers van refurbished Macbooks garanties en retourbeleid om de klanttevredenheid te waarborgen.
Zolang je koopt van een gerenommeerde verkoper als iUsed.nl zijn de refurbished Macbooks grondig controleert, zijn er geen risico's verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat er garanties en retourbeleid worden aangeboden.
Het enige nadeel van het kopen van een refurbished Macbook kan zijn dat je niet de nieuwste functies of technologieën hebt die beschikbaar zijn in de nieuwste modellen. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare laptop, kan een refurbished Macbook nog steeds een uitstekende keuze zijn.
Refurbished MacBooks zijn technisch volledig gecontroleerd en de behuizing schoongemaakt, maar de behuizing wordt meestal niet vervangen. Daardoor kunnen aan de buitenkant krassen of deukjes zichtbaar zijn. Die zijn uiteraard niet van invloed op de werking van de MacBook, maar ze bepalen wel de prijs. Hoe meer cosmetische schade, hoe minder je betaalt.
Een groot voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat de MacBook compleet is nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Daardoor is hij betrouwbaarder dan een tweedehands van bijvoorbeeld Marktplaats, maar goedkoper dan een nieuw exemplaar.