iPad Refurbished

✅  Tot 70% goedkoper dan nieuw
✅  Gratis levering en retourneren
✅  2 jaar garantie en 30 dagen uitproberen
✅  Veilig en achteraf betalen

Filters
Nu ook achteraf betalen Betaal na 14 dagen, via Klarna
Zekerheid 2 jaar garantie, 30 dagen retourrecht en 25 jaar actief
Pakje gemak Afhalen bij één van de ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
Direct en Gratis geleverd Binnen Nederland
en België

Beschikbare voorraad iPad Refurbished

Staat de iPad Refurbished die u zoekt er niet tussen? Klik hier

iPad Refurbished kopen

De Apple iPad is de tabletcomputer met een multi-touchscherm, waardoor deze gemakkelijk met de vingers te bedienen is.
Door deze eenvoudige bediening, het formaat en gewicht is de iPad uiterst geschikt om overal te gebruiken. Tegelijkertijd biedt de iPad een grote hoeveelheid functies die een laptop ook biedt.

Dus bent je op zoek naar mobiliteit? Wil je overal gemakkelijk met een computer werken met de kwaliteit die je van Apple gewend bent? Dan is een model uit de iPad Pro, Mini 2iPad Air 2 of Air 3 of refurbished iPad 2017-2018/19 en 2020 serie voor jou de beste keuze. Hoe er rekening mee dat ouder dan genoemde modellen niet meer het laatste iOS ondersteunen.

Bekijk onze productvideos

Modellen Apple iPad

Er zijn inmiddels diverse modellen tablets van Apple iPad verschenen, zoals de iPad 3, iPad4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad 2017, iPad 2018, iPad 2019 en iPad Pro met en zonder retina display. Alle modellen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: WIFI en WIFI + 4G (+ cellular). De wifi 4G + (+ cellular)-uitvoering maakt het mogelijk om over het mobiele netwerk te internetten, mits een aparte simkaart is geplaatst met een data-abonnement. Tevens bevat de WIFI + 4G (+ cellular)-uitvoering een gps-ontvanger wat navigeren mogelijk maakt. De meeste modellen zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB of 256 GB. De opslagcapaciteit van de iPad is later niet uit te breiden.

iPad kopen?

De aanschaf van een nieuwe iPad van Apple is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een iPad Refurbished kopen!

Een refurbished iPad is een tweedehands iPad die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de i Pad grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Alle refurbished iPads die door iUsed Store worden aangeboden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven namelijk altijd na een aantal jaar vervangen voor nieuwe modellen. Daarnaast komt veel van ons assortiment uit de lease. Een voordeel is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vind je bij iUsed Store alleen maar producten van topkwaliteit.

Waarom een iPad kopen bij iUsed.nl?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een gebruikte en/of gereviseerde iPad zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteer je van een scherpe prijs en vele extra voordelen. Ook het milieu profiteert van jouw keuze! Dit omdat je door het aankopen van refurbished je bespaart op nieuwe productie dus ook CO2 uitstoot en grondstoffen.

Alle iPad aanbiedingen die in webshop iUsed.nl getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Deze zijn refurbished, voorzien van een nieuwe iOS besturingssysteem installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 22:00 uur zijn afgerond (op vrijdag voor 15:00 uur), dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed gebruik maakt van PostNL PakjeGemak kun je zelf bepalen waar en wanneer je de bestelling in ontvangst neemt.

Alle i Pad refurbished worden bij iUsed bovendien standaard geleverd met 2 jaar garantie.
Daarnaast ontvang je op je aangeschafte iPad 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie met gratis retourzending.