15-12-2020

ipad-pro-een-laptop-in-een-laptop

iPad Pro, een laptop in een tablet

Met de komst van de iPad Pro heeft Apple het gat tussen MacBooks en iPads verkleint. Zo wordt het steeds aantrekkelijker om van een PC of laptop over te stappen naar een tablet. Om te bepalen of jij je laptop aan de kant kan schuiven, hangt er van af hoe je een laptop of iPad gebruikt.


Huis- tuin- en keukengebruikers

Met de komst van iPadOS is de software van iPad steeds dichter bij die van MacBooks komen te liggen. Wanneer je een laptop gebruikt om voornamelijk de mailen, internetten, Netflixen en simpele foto’s te bewerken, is een iPad Pro meer dan voldoende! Al deze taken voer je op een iPad Pro net zo makkelijk uit als op een laptop. Via Bluetooth sluit je gemakkelijk een draadloos toetsenbord en muis aan waardoor je super snel kunt typen en navigeren. Bij een iPad Pro 2018 en 2020 sluit je via de USB-C aansluiting ook gemakkelijk een USB stick of SD kaart aan.

Daarnaast is een iPad Pro een stuk lichter en compacter om mee te nemen dan een laptop. De iPad Pro is zeker een gelijkwaardige vervanger voor iedereen die alleen basistaken op zijn laptop uitvoert.


De échte Pro’s

Wanneer je veel grafische taken uitvoert, raden we je niet aan je laptop te verlaten voor een iPad Pro. Niet omdat de iPad grafisch niet sterk is, maar omdat het kleinere scherm je waarschijnlijk tegen gaat staan. De iPad Pro is daarentegen wel een fantastische toevoeging voor je MacBook! Met de SideCar functie gebruik je de iPad heel gemakkelijk als een tweede scherm. Met programma’s als Photoshop kun je met de Apple Pencil nog gedetailleerder te werk gaan. Door de Apple Pencil kun je ook heel gemakkelijk documenten ondertekenen en aantekeningen maken.


Conclusie

Wanneer je een laptop gebruikt voor basistaken, is een iPad Pro zeer geschikt als vervanger. Hij is sterk genoeg voor al je dagelijkse bezigheden en zelfs Photoshop draait soepel. Wanneer je veel grafische dingen doet met je laptop, is de iPad Pro geen handige vervanger maar wel een fantastische toevoegen. Een MacBook en een iPad Pro vormen samen een top-team! Kun jij niet wachten om met deze topper aan de slag te gaan? Je vindt ons assortiment refurbished iPad Pro's hier!