02-08-2023

iOS-17-apple

Ontdek de handige tools van iOS 17

Elke dagelijkse taak wordt met de innovatieve functies van iOS 17 naar een hoger niveau getild. Of je nu een telefoontje pleegt of een bericht verzendt, personalisatie is nu binnen handbereik. Het delen van content is eenvoudiger dan ooit dankzij een scala aan nieuwe methoden. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Ontdek in deze blog de talloze handige tools van iOS 17 en wat je kunt verwachten.

De handige tools van iOS 17 voor jou op een rijtje

Check-in: Voor een veilige en zorgeloze reis

Met de Check-in functie van iOS 17 weet je dierbaren altijd wanneer je veilig op je bestemming bent aangekomen. Deze functie geeft je gemoedsrust en stelt je naasten gerust tijdens je reizen, door hen automatisch op de hoogte te stellen van je aankomst.

Geniet van de vrijheid van tekst-gebaseerde voicemail

De live voicemail-functie van iOS 17 verandert de spelregels. Voicemails worden nu automatisch omgezet in tekst, zodat je ze kunt lezen waar en wanneer je maar wilt. Doorzoek je voicemails in één oogopslag en bepaal snel welke dringend zijn en welke even kunnen wachten.

Reflecteer met Journal

Journal is de gloednieuwe dagboek-app ontworpen voor de iPhone. Niet alleen stimuleert het je om je gevoelens op papier te zetten, het helpt je ook herinneren aan belangrijke gebeurtenissen en mijlpalen in je leven. Journal is ontworpen met het hoogste niveau van privacybescherming, dus je kunt erop vertrouwen dat je gedachten privé blijven.

Een nieuwe manier om met je toestel om te gaan: Het StandBy-display

iOS 17 onthult ook het StandBy-display, een functie die je iPhone transformeert in een interactief, digitaal fotolijstje zodra deze aan de lader ligt. Of je nu thuis of op kantoor bent, het StandBy-display biedt een verrijkende en informatieve ervaring.

Deel contactgegevens met één swipe dankzij NameDrop

Met de introductie van NameDrop is het delen van contactgegevens nog nooit zo eenvoudig geweest. Houd gewoon je iPhone naast een andere iPhone of Apple Watch, en de informatie wordt automatisch gedeeld. Het is zo simpel en snel dat het je zal verbazen.

Een eenvoudiger manier om Siri te activeren
Met iOS 17 wordt Siri nog gemakkelijker toegankelijk. Zeg gewoon "Siri", gevolgd door je verzoek, en zie hoe je persoonlijke assistent je dagelijkse leven verlicht.

Fotografische innovaties in iOS 17
iOS 17 maakt je foto-ervaring nog persoonlijker. Met geavanceerde herkenning van belangrijke personen en dieren op je foto's, kun je je afbeeldingen gemakkelijker organiseren en snel terugvinden wie er op welke foto staat.

Creëer je eigen visuele esthetiek met nieuwe wallpapers
Met iOS 17 kan je je iPhone-scherm aanpassen met een scala aan nieuwe wallpapers die aansluiten bij jouw stijl. Of je nu kiest voor prachtige natuurlandschappen, abstracte patronen of artistieke afbeeldingen, er is voor elk wat wils.

Betreed de wereld van virtual en augmented reality met Vision Pro & Eyesight
Tot slot, Apple's VR & AR-brillen, Vision Pro & Eyesight, introduceren een geheel nieuwe dimensie van interactie en entertainment. Ervaar de toekomst van technologie nu op je iPhone.

iOS 17 werkt met deze devices:
  • iPhone 14 en iPhone 14 Plus                                 
  • iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max                    
  • iPhone 13 en iPhone 13 mini                          
  • iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max                      
  • iPhone 12 en iPhone 12 mini               
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS en iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone SE (2e generatie of later)