02-07-2017

refurbished-oplossing-digitale-leermiddelen

Refurbished is de oplossing voor groeiend gebruik digitale leermiddelen

Middelbare scholen stappen steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op sommige scholen worden de ouders dan ook verplicht een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Hierbij wordt veelal geëist dat de tablet of laptop van het merk Apple is. Een nieuwe iPad kost al gauw honderen euro’s en een nieuwe MacBook is zelfs niet te verkrijgen voor onder de duizend euro. Dit zijn bedragen die ouders lang niet altijd kunnen ophoesten. Op andere scholen krijgen de scholieren gratis een tablet op laptop. De aanschaf van nieuwe apparaten neemt een grote hap uit het budget van deze scholen.

In beide gevallen is refurbished de beste oplossing. Refurbishen is het professioneel reviseren van eerder gebruikte apparatuur. Dit houdt in dat de apparatuur wordt ontdaan van eventuele data, uitgebreid wordt getest, grondig wordt gereinigd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer volledig in orde te zijn. Bovendien worden refurbished Macs geleverd met garantie. Hierdoor biedt de aankoop van refurbished dezelfde zekerheid als nieuw, maar dan voor een lagere prijs.

iUsed Store heeft een ruim assortiment refurbished Apple-producten van verschillende prijsklassen. Bovendien heeft iUsed een grote voorraad, waardoor de refurbished Macs ook in grote aantallen kunnen worden geleverd. Op zoek naar een refurbished iPad of MacBook voor uw kind? Bekijk dan ons aanbod. Geïnteresseerd in de aanschaf van refurbished Apple-apparatuur voor uw school? Bekijk de mogelijkheden op de pagina onderwijs en zakelijk.