12-10-2020

wat-is-apple-refurbished

Wat is Apple refurbished?

Wanneer we het hebben over Apple refurbished dan bedoelen we opgeknapte producten van het merk Apple. Refurbished is een Engelse term en als je dat letterlijk vertaald dan kom je uit op gereviseerd. Het reviseren van Apple producten komt neer op het controleren van de producten en het testen zodat ze weer opnieuw de markt op kunnen. Soms komt het namelijk voor dat producten van Apple geretourneerd worden en dat Apple ze niet meer als nieuw mag verkopen. Ook komt het vaak voor dat deze producten zakelijk werden gebruikt, maar door een faillissement of een fusie weer opnieuw in de markt komen. Deze producten worden opgekocht en vervolgens grondig gecontroleerd en als het nodig is gerepareerd. Hierdoor kunnen deze producten van Apple een tweede leven krijgen.

"Het reviseren van Apple producten komt neer op het controleren van de producten en het testen zodat ze weer opnieuw de markt op kunnen."

Refurbished Apple apparatuur

Vrijwel alle Apple apparatuur kan worden opgeknapt en worden hergebruikt. Zo worden iMacsMacBooksMacsiPhonesiPads en zelfs Apple Watches refurbished. Het refurbishen van Apple apparatuur is een specialisme en wordt altijd bij iUsed zelf gedaan door gecertificeerde experts.

In onze webshop vind je praktisch alle producten van Apple behalve losse accessoires. Wij leveren bij MacBooks, Mac mini’s en iPads standaard een oplaadaccessoire. Bij iPhone’s zit standaard een pinnetje om de simkaart te kunnen plaatsen en bij een iMac leveren wij uiteraard een muis en toetsenbord mits anders vermeld. Vanuit hygiënisch oogpunt worden er geen oortjes meegeleverd bij een iPhone.