Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en Gratis geleved Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro kopen | tot 3 jaar garantie

Voordelen van de refurbished MacBook Pro?

De MacBook Pro refurbished is krachtig genoeg voor foto- en videobewerking. Door het vermogen en de snelheid van de tweedehands MacBook Pro kun je probleemloos verschillende dingen tegelijk doen op de laptop. De MacBook Pro heeft verder een geweldig retina-beeldscherm dat zorgt voor een optimale kleurkwaliteit.

Koop je een MacBook Pro refurbished, dan profiteer je van:
  • Hoge kwaliteit: een laptop waar je jaren plezier van gaat hebben. 
  • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s.
  • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht.
  • Goede accu: de refurbished MacBook Pro gaat een hele (werk)dag mee zonder op te hoeven laden.
  • Licht van gewicht: neem je laptop eenvoudig overal mee naartoe.

Wanneer is de MacBook Pro de beste keuze voor jou?

De MacBook Pro biedt ontzettend veel. En koop je de laptop refurbished, dan betaal je ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doe je veel foto- en/of videobewerking? Dan is de gebruikte MacBook Pro zeker de beste keuze voor jou! Ook als je minder aan foto-en videobewerking doet, is de MacBook Pro door het hoge gebruiksgemak voor jou een goede keuze. Werk je met zwaardere programma’s? De snelle processor van de 2e hands MacBook Pro kan dit prima aan. Of kijk je graag een mooie film op jouw laptop? Door het prachtige retina-scherm geniet je optimaal van de kleuren van de film.

Kies uit verschillende MacBook Pro modellen

Er zijn verschillende modellen van de MacBook Pro op de markt. Het uitzoeken van een refurbished MacBook Pro kan nog best een klus zijn. Wij helpen je graag. Hoe kleiner en eenvoudiger het model is, des te goedkoper wij deze kunnen aanbieden.

De refurbished MacBook Pro is er in 13.3 inch, 15.4 inch en 16 inch, met diverse processoren en opslagruimte. Wil jij de MacBook Pro gebruiken voor lichtere taken of voor fotobewerking? Kies dan een van de eenvoudigere versies. Bijvoorbeeld de MacBook Pro 2016, 2017 of 2018. Wil je aan de slag met videobewerking? Kies dan voor de zwaarste 2ehands MacBook Pro en zijn de modellen uit 2019 of 2020 een mooie keus. Het gebeurt steeds vaker dat wij refurbished modellen kunnen aanbieden met een CPU 16 Core GPU of modellen met een Apple M1 en zelfs Apple M1 Pro processor.