Dé Mac specialist, al meer dan 25 jaar actief
Kosteloos 30 dagen retour
Ga voor duurzaam en bespaar op CO2-uitstoot

Refurbished Outlet

  • iUsed Outlet: voor alle refurbished Apple met een klein gebrek
  • Per direct beschikbaar en nog scherper geprijsd
  • Wij leveren 2 jaar garantie op de refurbished producten uit de outlet
  • De tweedehands Macs zijn grondig getest en voorzien van schone installatie


Nu ook achteraf betalen Betaal na 14 dagen, via Klarna
Zekerheid 2 jaar garantie, 30 dagen retourrecht en 25 jaar actief
Pakje gemak Afhalen bij één van de ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
Direct en Gratis geleved Binnen Nederland en België

Refurbished Outlet kopen | met 2 jaar garantie

Refurbished Apple uit de outlet

De aanschaf van een nieuwe Mac is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished Mac uit de outlet!

Een refurbished Mac is een tweedehands Mac die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de Mac grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Een refurbished Mac uit de outlet heeft een klein gebrek. Hierdoor kunnen we deze Macs aanbieden voor een nog scherpere prijs. Welk gebrek er aanwezig is bij de Mac staat duidelijk aangegeven in de productomschrijving. Geef jij deze Mac een tweede kans?

Bekijk onze productvideo's

Waarom een refurbished Mac kopen bij iUsed.nl?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een tweedehands Mac zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteer je van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle Macs die in webshop iUsed.nl getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Al deze gebruikte Apple computers zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 22:00 uur zijn afgerond (op vrijdag voor 15:00 uur), dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed Store gebruik maakt van PostNL PakjeGemak kun je zelf bepalen waar en wanneer je de bestelling in ontvangst neemt.

Alle refurbished hardware uit de categorie OUTLET worden bij iUsed standaard geleverd met 2 jaar garantie. Daarnaast ontvang je op jouw aangeschafte Mac 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.
Poster

Accessoires

Een veel gebruikte accessoire van Apple is de Display. Er zijn twee soorten Displays van Apple: de Cinema Display en de Thunderbolt Display. De Apple Cinema Display is een serie van computermonitoren met uiteenlopende schermformaten, onder andere 20 inch, 23 inch en 30 inch. Het laatste model in deze serie is de LED Cinema Display, welke een schermformaat heeft van 27 inch. In 2011 is deze vervangen door de Thunderbolt Display, welke hetzelfde design en schermformaat heeft. Het verschil tussen beide is de aansluiting; de LED Cinema Display maakt gebruik van een Mini DisplayPort en USB, terwijl de Thunderbolt Display een enkele Thunderbolt-aansluiting heeft voor dataoverdracht tussen de computer en display. Indien je de juiste Apple Display gevonden hebt, wacht dan niet te lang: net als de Mac Mini zijn ze vrij schaars en kunnen snel uitverkopen.