Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPhone X kopen | tot 3 jaar garantie

Tweedehands iPhone X kopen

Refurbished iPhone X kopen

Om te profiteren van alle voordelen van de iPhone X hoef je deze niet nieuw te kopen. Door de iPhone X refurbished te kopen bij iUsed, ben je veel goedkoper uit. En het kopen van een refurbished iPhone X is ook nog eens duurzamer dan het kopen van een nieuwe iPhone. Leuk is dat je een geanimeerde emoji kan maken met je gezicht dat met je meebeweegt, de Animoji.

Is de iPhone X refurbished de beste keuze voor jou?

De tweedehands iPhone X is voorzien van Face ID en heeft een OLED-scherm. Het scherm is daarbij ook 5.8 inch en randloos. Dat zorgt er voor dat je een geweldige kijkervaring hebt op de refurbished iPhone X. Ideaal daarnaast voor het voeren van videogesprekken.

De iPhone X: superscherp

Op je nieuwe refurbished iPhone X kijk je niet alleen naar scherpe beelden, je maakt ook de scherpste foto’s met het dubbele camerasysteem. Inzoomen is een eitje met de extra telelens. De gebruikte iPhone X heeft geen thuisknop meer op de voorkant, maar unlock je gemakkelijk door middel van Face ID.

Productspecificaties van de refurbished iPhone X

  • A11 Bionic-chip 
  • 3 GB werkgeheugen 
  • Opslagcapaciteit: 64 GB, 256 GB
  • 12 megapixel groothoekcamera met telelens
  • 5.8 inch OLED- display

Waarom een refurbished iPhone X online kopen?

Zoek je een refurbished iPhone X? Koop deze dan online bij iUsed. Wij hebben de iPhone X refurbished in Silver en Space Gray op voorraad. Ook kun je kiezen uit een 2e hands iPhone X met een opslagcapaciteit van 64 GB of 256 GB.

Refurbished iPhone X met garantie bij iUsed

Koop je je nieuwe refurbished iPhone X bij iUsed, dan weet je zeker dat je een goed toestel ontvangt. Wij hebben je iPhone X refurbished getest, gereinigd en indien nodig, voorzien van nieuwe onderdelen. Je 2ehands iPhone X is dus helemaal in orde. Daarnaast krijg je bij iUsed ook nog eens 3 jaar garantie op je iPhone X.
Refurbished Apple iPhone X
Table of content

FAQ Refurbished iPhones
Refurbished iPhones zijn gebruikte iPhones die zijn opgeknapt en opnieuw verkocht door een derde partij. Deze iPhones zijn zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt om te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren.
Ja, als je koopt bij een betrouwbare verkoper als iUsed, swoop of refurbisheddirect, is de kans groot dat je een refurbished iPhone van goede kwaliteit krijgt. Vaak worden deze iPhones geleverd met een garantie, zodat je zeker weet dat je krijgt waarvoor je hebt betaald.
De batterij van een refurbished iPhone heeft een batterijconditie tussen de 82 en 100 procent. Het is niet standaard 100 procent, omdat de batterij gebruikt is. Dat heeft geen invloed op de werking van het toestel, want het is 100% functioneel. Het direct vervangen van een goede batterij is niet nodig. Dat is duurzamer en geeft minder elektronisch afval. De batterijconditie zegt niets over het batterijpercentage, want je laadt het toestel gewoon op tot maximaal 100 procent.
Een refurbished iPhone is anders dan een tweedehands iPhone omdat deze iPhones zijn opgeknapt en getest om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren. Een tweedehands iPhone is gewoon een gebruikte telefoon zonder garantie op de kwaliteit of werking ervan.
Een refurbished iPhone kan vaak veel goedkoper zijn dan een nieuwe iPhone, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is. Ook kun je vaak kiezen uit oudere modellen die niet meer te koop zijn als nieuw.
Er zijn verschillende betrouwbare verkopers van refurbished iPhones online en offline. Het is belangrijk om te kiezen voor een verkoper met goede recensies en een garantie op de kwaliteit van de iPhone. Enkele populaire verkopers zijn swoop, Renewd, en iUsed.