Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPhone kopen | met 3 jaar garantie

Tweedehands Apple iPhone

Voordelen van de refurbished iPhone?

De iPhone is een veelzijdige en gebruikersvriendelijke smartphone. De iPhone heeft een prachtig design en levert topprestaties. Je maakt de mooiste foto’s, luistert naar heldere muziek of kijk video’s lekker scherp met een refurbished iPhone.

Kies uit verschillende iPhone modellen

Bij iUsed hebben wij verschillende iPhone modellen op voorraad. Zoals de refurbished 6s, iPhone 7 en iPhone 8. Maar ook de iPhone SE, iPhone X refurbished. Elke tweedehands iPhone is er in verschillende kleuren zoals Space Gray, Silver, Gold en soms ook Rosé Gold zodat je echt de smartphone kunt kiezen die bij jou past.

Refurbished iPhone online kopen bij iUsed: dit zit allemaal inbegrepen

Wij hebben je toestel grondig getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Jouw gebruikte iPhone is dus technisch weer in uitstekende staat. Bovendien heb je standaard twee jaar garantie, net als bij een volledig nieuwe iPhone.

Natuurlijk wil jij je refurbished iPhone direct kunnen gebruiken. Daarom leveren wij je nieuwe iPhone refurbished altijd:
  • simlockvrij
  • met schone iOS installatie 
  • inclusief lader en laadkabel
Refurbished iPhone kopen
Table of content

FAQ Refurbished iPhones
Refurbished iPhones zijn gebruikte iPhones die zijn opgeknapt en opnieuw verkocht door een derde partij. Deze iPhones zijn zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt om te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren.
Ja, als je koopt bij een betrouwbare verkoper als iUsed, swoop of refurbisheddirect, is de kans groot dat je een refurbished iPhone van goede kwaliteit krijgt. Vaak worden deze iPhones geleverd met een garantie, zodat je zeker weet dat je krijgt waarvoor je hebt betaald.
De batterij van een refurbished iPhone heeft een batterijconditie tussen de 82 en 100 procent. Het is niet standaard 100 procent, omdat de batterij gebruikt is. Dat heeft geen invloed op de werking van het toestel, want het is 100% functioneel. Het direct vervangen van een goede batterij is niet nodig. Dat is duurzamer en geeft minder elektronisch afval. De batterijconditie zegt niets over het batterijpercentage, want je laadt het toestel gewoon op tot maximaal 100 procent.
Een refurbished iPhone is anders dan een tweedehands iPhone omdat deze iPhones zijn opgeknapt en getest om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren. Een tweedehands iPhone is gewoon een gebruikte telefoon zonder garantie op de kwaliteit of werking ervan.
Een refurbished iPhone kan vaak veel goedkoper zijn dan een nieuwe iPhone, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is. Ook kun je vaak kiezen uit oudere modellen die niet meer te koop zijn als nieuw.
Er zijn verschillende betrouwbare verkopers van refurbished iPhones online en offline. Het is belangrijk om te kiezen voor een verkoper met goede recensies en een garantie op de kwaliteit van de iPhone. Enkele populaire verkopers zijn swoop, Renewd, en iUsed.