terug naar de klantenservice

Garantie op je refurbished Mac bij iUsed

iUsed Store respecteert niet alleen de wettelijk bepaalde garantie op refurbished hardware, wij bieden meer!

Op al onze refurbished (tweedehands) Apple producten leveren wij standaard 2 jaar garantie. Tevens is het bij ons mogelijk om je garantie op geselecteerde producten te verlagen! Je ontvangt dan direct bij aankoop korting op je product. Kijk hiervoor in de outlet categorie.

iUsed Garantie Downgrade

iUsed Standaard Garantie

iUsed met Keurmerk Refurbished

Termijn

1 jaar

2 jaar

2 jaar

Kosten

Direct korting op je aankoop

Standaard inclusief bij je aankoop

Inclusief bij je aankoop met het Keurmerk Refurbished label

Dekking

Garantie op de hardware van het gekochte product met uitzondering van de glasplaat. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 80%.

Garantie op hardware met uitzonderig van de glasplaat. De accu, het toetsenbord, de muis en de oplader hebben een beperkte garantie van 1 jaar. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 80%.

Garantie op hardware, hieronder valt ook de accu en de oplader. De batterijcapaciteit is bij levering minimaal 85% en in 2 jaar 70%.

Software

Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij kosteloos een herinstallatie uit van het OS

Kosteloos een herinstallatie van het OS.

Kosteloos een herinstallatie van het OS.

Niet inbegrepen

Door jou gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data-herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Door jou gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Door jou gemaakte verpakkingskosten, software-installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Aanvullende zekerheid

Mocht, binnen de garantieperiode een refurbished apparaat niet naar behoren functioneren zullen wij met een passende oplossing komen. Het apparaat wordt gratis gerepareerd of indien beschikbaar geruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan kun je bij inlevering van het defecte apparaat een bedrag terugvragen, afhankelijk van de aanschafdatum/periode dat je het apparaat hebt gebruikt. 

Aanschafdatum

Percentage vd aankoopprijs

0 – 6 maanden

100%

7 – 12 maanden

80%

13 – 18 maanden

60%

19 – 24 maanden

40%

Maak indien mogelijk een back-up van je bestanden, voordat je de defecte hardware naar ons opstuurt. Er bestaat namelijk altijd een geringe kans dat er tijdens de verzending iets stuk gaat of kwijtraakt. Ons advies: maak minimaal eenmaal per week een persoonlijke back-up op een externe harddisk en/of usb-stick.