terug naar de klantenservice

Tweedehands Mac @ iUsed.nl

iUsed.nl is een van de webshops van iUsed Stores. iUsed Stores levert via haar verschillende webshops tweedehands computers van bekende A-merken, zoals Apple, HP, Dell en Lenovo. Zij is gestart als Nieuw & Gebruikte Computers. Dit was één van de eerste organisaties in de Benelux die gebruikte Apple-hardware opkocht en weer verkocht. De kennis en ervaring van toen maken nog steeds deel uit van de huidige organisatie. Zo is er sprake van ruim 25 jaar ervaring in de gebruikte-computerbranche. Daarbij zijn op de supportafdeling gecertificeerde Apple en Windows-specialisten werkzaam. Kwaliteit en transparantie is gewaarborgd door de ISO-certificering, het Webshop Keurmerk en de uitstekende beoordeling van klanten op Trustpilot.

tweedehands mac

Tweedehands Macs kopen bij iUsed.nl

Via iUsed.nl levert iUsed Stores tweedehands Mac producten afkomstig uit het bedrijfsleven. Deze gebruikte Apple hardware wordt vaak vroegtijdig vervangen doordat het bedrijf is gefuseerd, opgehouden te bestaan of gewoonweg nieuwe apparatuur heeft aangeschaft. Een groot voordeel: hardware uit het bedrijfsleven is van topkwaliteit omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn.

Alle tweedehands Macs die bij iUsed Store binnen komen worden refurbished voordat ze op de webshop beschikbaar komen. Dit betekent dat de apparatuur professioneel wordt gereviseerd doormiddel van:

  • Een gecertificeerde dataverwijdering
  • Een Apple gecertificeerde technische controle
  • Het upgraden van de hardware indien nodig
  • Het gronding schoonmaken van de binnen- en buitenkant
  • Het verwijderen van externe bedrijfskenmerken

Hierdoor zijn de refurbished Macs bij iUsed technisch, optisch en hygiënisch weer in uitstekende staat met een levensduur van drie tot vijf jaar, afhankelijk van het type product.

De volgende tweedehands Mac wordt bij iUsed.nl aangeboden:

Tweedehands MacBook
Tweedehands MacBook Pro
Tweedehands MacBook Air
Tweedehands Apple iPhone
Tweedehands Apple iPad
Tweedehands Apple iMac
Tweedehands Mac Pro
Tweedehands Mac Mini

Voordelen van tweedehands Macs bij iUsed.nl

iUsed heeft ervoor gekozen alleen producten op haar webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn voor verkoop en levering. Alle tweedehands Macs zijn volledig getest, grondig gereinigd, eventueel voorzien van nieuwe onderdelen, schoon geïnstalleerd met het OS en goedgekeurd door een eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag worden verzonden.

Om kwaliteit te garanderen levert iUsed.nl alle tweedehands Macs standaard met 2 jaar garantie. Uniek is dat iUsed Store de mogelijkheid biedt om deze garantie te verlagen naar 1 jaar voor extra voordeel. Bovendien ontvang je op alle tweedehands Macs 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie en kosteloos retourneren.

Zo koop je bij iUsed.nl een refurbished Mac voor de prijs van een tweedehands Mac, maar met de kwaliteit van een nieuwe.